Меган Маркл вирішила брати приклад з Кейт Міддлтон. Герцогиня Сассекська Меган Маркл усвідомила, що її репутація може бути зіпсована, і просить поради у досвідченої герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон.

Чутки про її сварку із Кейт Міддлтон, спільне з принцом Гаррі рішення зробити хрестини сина Арчі-Харрісона закритими і використання приватних літаків під час кампанії на захист навколишнього середовища однозначно не вплинули позитивно на репутацію Меган.

Меган Маркл

Задля повернення схвалення публіки, Маркл вирішила брати приклад з герцогині Кембриджської. Меган бере поради у Кейт, яка "завжди витончена і елегантна" та "інтуїтивно розуміє почуття і думки простих британців".

Меган Маркл

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Вже дуже скоро герцогиня Сассекська збирається постати перед суспільством в новому амплуа. За чутками, вона нібито планує поводити себе скромніше і тактовніше, а також стати більше схожою на Міддлтон.

Меган Маркл

Варто зауважити, що австралійська телеведуча Ліззі Канді назвала Маркл маніпуляторкою і зазначила, що герцогиня Сассекська "думає тільки про себе".

Нагадаємо, раніше Принцеса Шарлотта проговорилась у школі, донька Міддлтон та принца Вільяма розкрила сімейний секрет

Як повідомляв портал "Знай.ua", син Кейт Міддлтон і Принца Вільяма запросив друзів зі школи в королівський палац

Також "Знай.ua" писав, що у школі принца Джорджа і принцеси Шарлотти герцогиня просиділа три години поспіль