Минулого тижня Кейт Міддлтон з принцесою Шарлоттою відвідали школу. Герцогиня є дуже важливою частиною шкільної громади. Влітку Кейт відвідувала зустріч в Thomas' Battersea, школі, в якій навчаєтьсяся Шарлотта і її старший брат принц Джордж.

Герцогиня Кембриджська, не приковучи до себе особливої уваги, відвідала батьківські збори в школі Thomas' Battersea, де вчаться її старший діти - шестирічний принц Джордж і чотирирічна принцеса Шарлотта, яка вперше вирушила на навчання 5 вересня цього року.

Як пише видання People, збори тривало цілих три години. Його вела Хоуп Вірго - відома спеціалістка з питань душевного здоров'я дітей.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Батьки обговорили теми, що стосуються емоційної підтримки, яку учні можуть надавати один одному, а також питань позитивного сприйняття дітьми власного тіла (сама Вірго колись страждала на анорексію) і тощо. Тригодинна сесія передбачала 75-хвилинний чат з учнями 7-го і 8-го курсу (11-13-річні).

Збори, як стало відомо, було проведено ще влітку в напередодні початку занять. У ньому взяли участь школярі 11−13 років, які ділилися своїми переживаннями.

"Кейт підійшла до мене і після зборів ми ще поговорили з нею особисто, що було дуже мило… Ми говорили про роботі, яку я проводжу в школах, в важливість раннього втручання і запобігання… Вона була дуже товариська і доброзичлива", - розповіла виданню Хоуп.

Кейт (спільно з чоловіком і дівером - принцами Уїльямом та Гаррі) є засновницею фонду Heads Together, який також займається проблемами дитячого душевного здоров'я.