Кейт Міддлтон прокаталася на тракторі, помалювала з дітьми та оглянула гойдалки в новому саду в Сурреї (Південно-Східна Англія).

Герцогиня Кембриджська на урочистому заході просто сяяла від радості і ніяк не очікувала отримати пряму відповідь від маленького хлопчика.

Кейт Міддлтон під час відкриття садочка для дітей в графстві Суррей звернула увагу на трирічного відвідувача. У хлопчика, який сказав, що його звуть Ділан, на ообличчі був аквагрим у вигляді мордочки тигра, пише видання Mirror.

Герцогиня звернулася з жартівливим запитанням до дитини, а у відповідь почула прямо йот віє від нахабного хлопчика.

– Ти тигр? – з посмішкою запитала Кейт у Ділана.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

– Ні, це фарба для обличчя, – із серйозним обличчям "відбрив" герцогиню Ділан.

Трохи пізніше він так розчулився, що навіть подарував Кейт Міддлтон пакетик з солодощами, попросивши передати їх принца Джорджа.

Дружина принца Вільяма презент прийняла і зазначила, що цукерки її синові точно сподобаються.

Як відомо, 10 вересня відкрився сад проекту "Назад до природи", повідомляє Кенсінгтонський палац. Разом з юними відвідувачами проїхалась в прикрашеному причепі трактора по території нового саду.

Кейт Міддлтон 10 вересня для урочистої церемонії вибрала елегантне світле плаття від Emilia Wickstead з квітковим принтом, вартістю 1 635 фунтів стерлінгів. Мері Беррі також вибрала плаття з квітковим принтом, але насиченого темно-синього кольору.

Сад був спроектований командою Королівського садівницького товариства за участю Девіса Білого ландшафтного архітектора, який співпрацював з Кейт на початку цього року.

Центральним елементом нового упорядкованого саду "Назад до природи" є гігантський дерев'яний будиночок для дітей на дереві. Поруч є дитячий майданчик для рухливих ігор, в тому числі і величезні гойдалки та гірки.

Нагадаємо, у мережу прослизнули романтичні фото Кейт Міддлтон і принца Вільяма, їх ще ніхто не бачив: "Справжнє кохання".

Як повідомляв Знай.uа Кейт Міддлтон терміново виганяють з дому Єлизавети II, "Чекають вже давно".

Знай.uа писав, Меган Маркл повернеться в кіно наперекір усім: палац в паніці, за герцогиню всерйоз взявся Голлівуд.