Дуже особисте фото Кейт Міддлтон і принца Вільяма, яке ніколи раніше не було опубліковано, привело їх фанатів у захват.

Знімок, на якому пара посміхається один одному, було опубліковано на одній з присвячених герцогу та герцогині Кембриджських фан-сторінок в Instagram.

"Це справжнє кохання!", "Як вони дивляться!", "Їм не треба говорити — все скажуть їхні очі: взаємне кохання, захоплення, прихильність, дружба, довіра, повага і вірність. Хотілося б мені знайти таку гармонію зі своїм партнером. Це дивовижний безцінний дар і благословення", — писали в коментарях.

Судячи з усього фото було зроблено кілька років тому.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кейт і Вільям одружилися в квітні 2011 року після майже десяти років знайомства. У подружжя підростають троє дітей — принц Джордж, принцеса Шарлотта і принц Луї.

На відміну від молодшого брата Вільяма принца Гаррі та його дружини Меган Маркл, майбутній король великої Британії і його дружина не так часто виявляють на публіці ніжні знаки уваги один до одного. Тим більше цінний, як вважають фанати, цей знімок, який доводить, як сильні почуття насправді.

Нагадаємо, молоду маму Меган Маркл звинуватили в "прольоті" Серени Вільямс.

Як повідомляв Знай.uа Кейт Міддлтон терміново виганяють з дому Єлизавети II, "Чекають вже давно".

Знай.uа писав, Меган Маркл повернеться в кіно наперекір усім: палац в паніці, за герцогиню всерйоз взявся Голлівуд.