Стало відомо, що в четвер, 25 липня, в офіційному профілі в соціальній мережі Instagtam британської косметологічної клініки DR Medi Spa Clinic був опублікований пост з фотографіями Кейт Міддлтон серії "до і після" процедури.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Наша Кейт любить бебі-ботокс", - підписав британський пластичний хірург Мунір Сомджи.

На даний момент знімок був вилучений з облікового запису, але більшість користувачів цієї мережі встигли його скопіювати. Так, на фото "до" герцогиня виглядає досить втомленою, на обличчі глибокі зморшки. На фото "після" - Кейт виглядає досконало.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Даний пост хірурга зібрав позитивні відгуки, серед частини підписчиків косметологічної клініки, яких майже 49 тис.

Варто відзначити, що Кенсінгтонський палац заявив, мовляв слова клініки "не є правдивими" і "додатково королівська сім'я не схвалює комерційну активність".

Також Dr. Medi Spa змогла відповісти на запитання журналістів про Кейт Міддлтон.

"Ми не можемо говорити, вона є клієнтом нашої клініки чи ні. З усіма нашими клієнтами ми підписуємо угоду про нерозголошення інформації, тому ми не можемо коментувати наших клієнтів. Тому ми не можемо відповісти на питання, чи приходила вона до нас", - прокоментував менеджер з маркетингу в інтерв'ю New York Post.

До того ж вона пояснила, чому доктор Сомджи розмістив знімки Кейт в Instagram.

"Він вважав, що це дуже гарна картинка, яка пояснює дію процедури бебі-ботокс, яку він робить сам", - сказала маркетолог.

А що стосується фрази "наша Кейт", то, за її словами, доктор мав на увазі "британська Кейт", а не "Кейт, яка обслуговується в клініці".

Нагадаємо, що Меган Маркл і Кейт Міддлтон перетворилися в "старих шкап".

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон і її сім'я вирушають в райську відпустку.

Також портал Знай.ua писав, що принц Вільям зібрався трохи розвіятися.