Стало відомо, що принц Вільям і Кейт Міддлтон вирішили скористатися бюджетними авіаквитками. Королівська сім'я вирушила з британського міста Норвіч до Абердину на звичайному комерційному рейсі.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

За словами журналістів The Sun, герцоги Кембриджські скористалися бюджетної авіакомпанії Flybe. Принц Вільям і Кейт Міддлтон зайшли на борт літака окремо від інших пасажирів, з-за чого люди не відразу помітили присутність королівської сім'ї.

"В мене було відчуття, що з нами летить незвичайний пасажир, але я думав, що це футболіст. Коли літак приземлився, ми помітили два чорних Range Rover в аеропорту. Раптом Вільям, Кейт і їх діти вийшли з літака. Їх взагалі ніхто не турбував, коли вони виходили. Чесно кажучи, пара здавалася звичайною сім'єю мандрівників... Ніхто не бачив, як вони сідали в літак. Мабуть, вони прослизнули, коли всі пасажири зайняли свої місця. Я не міг повірити своїм очам. Не очікував побачити членів королівської сім'ї на бюджетному авіарейсі", - повідомив один з очевидців.

Представники компанії Flybe підтвердили інформацію, що герцоги Кембриджські придбали квитки на один з їх авіарейсів.

Також відомо, що герцоги приїхали в Шотландію на запрошення Єлизавети II, яка щорічно відпочиває там у своїй резиденції.

У той же час в мережі назвали герцогів Сассекском лицемірами, оскільки незважаючи на публічний захист екології вони літають на приватних літаках.

На захист королівської пари став Елтон Джон, який пояснив, що він сам сплатив парі переліт в Ніццу, а Гаррі і Меган оселилися там у його маєтку.

Нагадаємо, що королівське гніздечко Кейт Міддлтон пішло з молотка.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл змусила чоловіка Кейт Міддлтон тягати важкі валізи.

Також портал Знай.ua писав, що головна відмінність Кейт Міддлтон від Меган Маркл побачив весь світ.