4-місячний Арчі Харрісон вперше постав перед публікою. Публічна поява правнука Єлизавети II стало першою офіційною участю сина Меган Маркл и принца Гаррі в діяльності королівської сім'ї.
23 вересня Меган Маркл і принц Гаррі почали своє традиційне королівське турне по Південній Африці, куди взяли з собою свого чотиримісячного сина Арчі. На третій день своєї подорожі монарша сім'я зустрілася з легендарним активістом проти апартеїду, архієпископом Десмондом Туту, і його дочкою Терезою в штаб-квартирі Спадщини Туту. МЕган Маркл і принц гаррі представили архієпископу свого первістка Арчі Харрісона Маунтбеттен-Віндзора.
В особистому акаунті герцога і герцогині Сассекских в Instagram з'явилося відповідне відео. У ролику видно, як матуся Меган світиться від щастя, несучи малюка Арчі на руках. А принца Гаррі просто розпирає від гордості.
У той же час, малюк Аррчі у відповідь на сюсюкання батьків забавно агукав і залюбки позував перед камерами.

Для такого відповідального знайомства з архієпископом Меган Маркл
вибрала струмує біло-синє плаття з легкого шовку з хаотичними "мазками фарби". Наряд герцогині від канадського бренду Club Monaco. Образ Меган завершила на темно-синіми туфлями на підборах, а волосся затягнула в тугий пучок на потилиці.
Принц Гаррі надів синій костюм, а маленький Арчі зачарував усіх своїм білим джемпером і блакитним смугастим комбинезонном не підтяжках.

Зазначимо, що до цього у шанувальників лише раз була можливість розгледіти сина екс-актриси, коли Меган Маркл і принц Гаррі здійснили свій перший вихід до журналістів після пологів герцогині.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл і принц Гаррі відвідали весілля відомого дизайнера Михайла Нону.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Знай.ua писав, Меган Маркл і принц Гаррі хочуть переїхати в США - в рідне місто Меган Лос-Анджелес