Стало відомо, що королівське подружжя Меган Маркл і принц Гаррі найближчим часом планують відправитися в офіційний тур по Африці. До того ж, герцоги Сассекские подумують ще й про кардинальну зміну місця проживання.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Близький знайомий пари стверджує, що Меган і Гаррі хочуть переїхати в США, в рідне місто Маркл - Лос-Анджелес. Також, схоже, що пара може зробити це раніше, ніж планувалося. Про це пише Express.

Є відомості, що принц Гаррі відмовився від нерухомості в Херефордшир, яку йому планував подарувати батько принц Чарльз після весілля.

Замість цього, королівська пара оселилася в скромному Фрогмор-хаусі. Джерело стверджує, що принц Гаррі і Меган Маркл розглядали Фрогмор, як тимчасовий притулок.

До того ж, після недавньої витівки подружжя Сассекских з приватними перельотами, вони можуть "залягти на дно", щоб відпочити.

Також передбачається, що вони переїдуть в Лос-Анджелес, щоб бути ближче до матері Меган, Дории Регланд.

"Міс Регланд хотіла б більше бачитися з Арчі в Лос-Анджелесі, щоб допомогти йому жити нормальним, сучасним життям", - сказано в повідомленні.

Джерела кажуть, що Меган і Гаррі хотіли б влаштуватися в Малібу, що на заході Лос-Анджелеса.

"Тут можна жити без стресу. Лос-Анджелес і Каліфорнія такі величезні, що легко втекти з сім'єю і просто злитися з усіма", - стверджує інсайдер.

Нагадаємо, що герцогиня зібралася взятися за старе.

Як повідомляв портал Знай.иа, батько Меган Маркл відчитав герцогиню за лицемірство.

Також портал Знай.иа писав, що колишня принца Гаррі вийшла заміж.