Батько герцогині Сассекської Меган Маркл нещодавно дав перше інтерв’ю після народження свого внука – Арчі Харрісона Маунтбеттен-Віндзор. Томас Маркл виразив сильне обурення поведінкою своєї дочки – вона ігнорує всі його спроби налагодити родинні зв’язки та не дозволяє бачитися із немовлям Арчі.

Меган Маркл навіть після народження сина не пом’якшила ставлення до свого батька, - пише інтернет видання Politeka. Томас Маркл признається, що про вагітність дочки вперше дізнався із новин. Тепер і перші фото свого внука побачив в інтернеті.

Меган Маркл та Томас Маркл

«Я все ще не бачив мого зятя. Чому Гаррі не міг сісти в літак і прилетіти до мене просити її руки? »- щиро обурюється Томас. Томас Маркл

Батько Меган Маркл мовчав з тих пір, відколи герцогиня Сассекська народила сина, та все сподівався, що ставши матір'ю, Меган стане м’якшою і вони зможуть налагодити відносини. Тепер Томас Маркл повністю розчарований і навіть вважає герцогів лицемірами.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Томас Маркл відчуває, що його несправедливо ігнорують та безпідставно відрізали із життя власного внука. Крім того містер Маркл розповів про те, що йому доводиться оборонятися від частих нападів від друзів Меган.

Та все ж засмучений батько не втрачає надії, він зберігає декілька цінних фото із донькою і щоразу, розглядаючи їх, сподівається, що їхній розрив вдасться подолати. Томас Маркл говорить, що, не зважаючи нінащо, любить свою доньку.

«Я хотів би, щоб вони надіслали мені фотографії Арчі, щоб я міг її обрамлити і повісити на стіну поруч із Меган. Це не те, чого хотів би будь-який дідусь? Я хотів би дізнатися, чи є у нього знаменитий ніс Маркла, - признається Томас. Томас Маркл

Хоча пан Маркл дав лише кілька інтерв'ю і опублікував короткі заяв з нагоди весілля Меган та народження внука, він каже, що щоденно піддається несправедливим нападкам на нього.

Нагадаємо, раніше ексдівчина принца Гаррі вийшла заміж.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що Меган Маркл не може досягти "ідеалу", яким є Кейт Міддлтон.

Також "Знай.ua" писав, що принц Гаррі вшанував пам'ять дорогої жінки.