Дружина принца Гаррі, герцогиня Сасекська Меган Маркл страждає щодня через нестерпний тиск королівської сім'ї.

Як пише таблоїд Express, Маркл втомилася від вічного порівняння її з іншого герцогинею — Кембриджською, дружиною принца Вільяма — Кейт Міддлтон.

За даними інсайдера видання, Меган і Кейт одного віку і дві невістки, тому їх завжди порівнюють між собою. Проблема в тому, що в кожній "битві" перемагає герцогиня Кембриджська, адже у неї є очевидна перевага. Це навіть без урахування того, що її чоловік коли-небудь стане королем Великобританії.

Кейт Міддлтон і Меган Маркл
Кейт Міддлтон і Меган Маркл

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Проблема в репутації Меган Маркл. Як відомо, резведенная серіальна актриса, яка ще і старша Гаррі, увірвалася в королівську родину три роки тому. Зараз Меган доводиться "відмиватися" від минулого і постійно доводити, що вона не гірше Кейт, у якої майже ідеальна репутація.

Маркл не в собі через постійні порівняння з Міддлтон. Герцогиня Сасекська вважає, що Міддлтон встановила дуже високий стандарт, тому публіка підтримує Кейт, а не її.

Кейт Міддлтон і Меган Маркл
Кейт Міддлтон і Меган Маркл

Варто відзначити, що Міддлтон вийшла заміж більше восьми років тому, що значить - у неї дуже багато досвіду, коли питання стосується офіційних прийомів і заходів.

Нагадаємо, Меган Маркл зробила жорстку заяву про свого первістка: йде по стопах Єлизавети.

Як повідомляв Знай.uа, Меган Маркл все набридло: герцогиня зібралася наплювати на правила і взятися за старе.

Також портал Знай.uа писав, Леді Ді з того світу помирила Гаррі та Вільяма: в королівстві згадали про важливу подію