31 серпня виповнюється 22 роки з дня загибелі принцеси Уельської Діани. Її сини Вільям і Гаррі з своїми родинами вшанують пам'ять матері. Британські престолоспадкоємці збираються у цей день забути про свої чвари, і, уклавши тимчасове перемир'я, зустрітися за вечерею в Кенсингтонському палаці.

Про це пише US Magazine.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Цього скорботного дня британські принци, сини Леді Ді традиційно будуть згадувати свою матір та час, проведений з нею разом. Згадають, як вони з мамою відвідували парки розваг, веселощі, яке вона влаштовувала на їх дні народження, катання на лижах. За інформацією джерела, принц Вільям та принц Гаррі проведуть кілька годин удвох — після чого до них приєднаються їхні жінки з дітьми.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Крім того, молодший син принцеси Діани Гаррі має намір вперше привезти Меган Маркл та первістка Арчі до місця спочинку своєї матері. Діана (в дівоцтві Спенсер) похована на острові посеред озера на території родинного маєтку графів Спенсер Althorp в Нортгемптонширі.

Сам принц Гаррі був на місці поховання ще два роки тому, хоча зазвичай він приходив туди двічі на рік.

Як відомо, принц Гаррі замовив ювеліру перед заручинами своїй нареченій Меган каблучку з діамантами з особистої колекції принцеси Діани. А принц Вільям подарував обручку з сапфіром та діамантами дружині Кейт Міддлтон, як колись носила Леді Ді після одруження з принцем Чарльзом.

Відомо також, що в дитячої тримісячного Арчі висить фотографія його знаменитої бабусі.

Нагадаємо, Меган Маркл виснажилась від королівського життя та розробила хитрий план порятунку.

Як повідомляв раніше Знай.ua, принцеса Діана передчувала власну смерть.

Також портал Знай.ua писав, що принц Вільям серйозно почав хвилюватися за місце на престолі.