Таке відчуття, що громадський осуд не дуже турбує 38-річну Меган Маркл і 34-річного принца Гаррі. Днями герцог і герцогиня Сассекские зазнали масової критики через свою поїздку на Ібіцу - замість регулярного рейсу представники королівської сім'ї скористалися приватним літаком.

Обурило громадськість найбільше те, що такий вид транспорту куди шкідливіше для навколишнього середовища. Минулого тижня, через два дні після повернення з Іспанії, пара полетіла до Франції - і знову скористалася приватним літаком.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами журналістів The Sun, знімки літака, на якому Меган Маркл і принц Гаррі дісталися французького міста Ніцца, спантеличили британців.

Салон 12-місного бізнес-літака під назвою Cessna Citation Sovereign створений у біло-золотистих тонах. Поруч з білими шкіряними сидіннями можна побачити вишукані дерев'яні панелі, а також висувні міні-столики. Як зазначається у джерелі, літак також обладнаний безпровідним інтернетом, а також телевізорами. Варто відзначити, що напередодні Кейт Міддлтон і принц Вільям також здійснювали політ до іншої країни, проте вони обрали бюджетніший варіант – комерційний рейс до Норвіча.

Нагадаємо, що королівське гніздечко Кейт Міддлтон пішло з молотка.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл змусила чоловіка Кейт Міддлтон тягати важкі валізи.

Також портал Знай.ua писав, що головна відмінність Кейт Міддлтон від Меган Маркл побачив весь світ.