Майбутній король Великобританії принц Вільяма глибоко стурбований поведінкою свого молодшого брата Гаррі і його дружини Меган Маркл.

Як пише видання Daily Express з посиланням на королівського експерта Інгрід Сьюард, Вільям, який займає друге місце в черзі на престол після свого 70-річного батька Чарльза, побоюється, що вчинки Гаррі і Меган можуть заподіяти серйозної шкоди репутації монархії, або й зовсім її зруйнувати.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вільям відчуває себе відповідальним за брата, але не може схвалити рішення, які він і його дружина приймають останнім часом.

Гаррі і Меган неодноразово піддавали критиці за час їхнього подружнього життя. Подружжя, не замислюючись про наслідки, порушують королівський протокол і давні традиції, демонстративно роблячи так, як вважають за потрібне.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, обурення публіки викликала плутанина з оголошенням про народження первістка пари - Арчі Харрісона, який з'явився на світ 6 травня цього року. Про те, що "у герцогині почалися пологи" було оголошено через кілька годин після того, як вона вже народила і повернулася з лікарні додому в Фрогмор-котедж. Так само герцоги Сассекські приховували від публіки, де саме відбулися пологи і імена лікарів. Зазвичай ця інформація є відкритою.

Пізніше не менше обурення викликало рішення Гаррі і Меган "засекретити" хрестини Арчі. Вони лише опублікували згодом два офіційних знімка. І навіть відмовилися, на відміну від інших членів королівської сім'ї, назвати хресних дитини.

При цьому герцоги Сассекські бездумно користуються грошима платників податків. Так, їхній будинок у Віндзорі Фрогмор-котедж був відремонтований за рахунок підданих королеви.

"Гаррі виправдовується тим, що він - приватна особа. Однак ти не можеш бути королівською персоною, що займає шосте місце в черзі на престол, і при цьому приватною особою", - говорить експерт.
Гаррі хоче жити вільним життям - як, наприклад, його кузина Зара Тіндолл і її чоловік Майк. Однак внучка Єлизавети II, професійна спортсменка, не носить ніякого королівського титулу і не отримує грошей з державної скарбниці на утримання своєї родини. Так само, як і її старший брат Пітер.

Критики вважають, що колишня актриса Меган і її чоловік поводяться, як вередливі кінозірки і дають козирі в руки антимонархістам, які закликають скасувати монархію.

Нагадаємо, Меган Маркл шокувала вибором сукні за $2,3 тис. для фото Vogue: такого собі не дозволяє навіть королева.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл оголосила Букінгемському палацу війну і виставила Гаррі ультиматум.

Також Знай.ua писав, Меган Маркл звинувачують у крадіжці.