Поведінка Меган Маркл стала справжньою причиною розбрату для королівської родини і лише додала напруженості у стосунках. Ця напруженість переросла і справжню війну герцогині Сассекської проти Букінгемському палацу.

Меган Маркл пішла від принца Гаррі, забравши з собою чотиримісячного сина Арчі, стверджують американські ЗМІ. Зокрема, видання National Enquirer повідомляє, що між подружжям спалахнула грандіозна сварка.

"Палац сильно тисне на Гаррі з тим, щоб він змусив дружину зрозуміти, що вона більше не голлівудська зірка, а член королівської сім'ї з важливими обов'язками і відповідальністю", - заявило джерело видання.

На цьому грунті між герцогом і герцогинею Сассекськими виникла напруженість. Так, нещодавно весь світ спостерігав, як Гаррі зробив Меган догану на балконі Букінгемського палацу під час параду. А завдяки характеру Меган ця напруженість привела до конфлікту.

Гаррі сказав колишній акторці, що вона "не може просто робити те, що хоче і коли хоче". Він перерахував всі її недавні промахи. А вона розлютилася і заявила, що не збирається бути ще однією "позбавленою смаку герцогинею", подібну до дружини принца Вільяма Кейт Міддлтон. Зрештою, як пише видання, Маркл вибігла з кімнати в сльозах. А через лічені хвилини покинула Фрогмор-котедж з Арчі на руках і поїхала в невідомому напрямку.

Гаррі був у розпачі. Меган виїхала без охоронців, і він поняття не мав, де вона знахоиться. Через кілька годин Меган Маркл зателефонувала чоловікові і висунула ультиматум:

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

"Або ти і твоя сім'я відстанете від мене, або між нами все скінчено!".

Гаррі, який боїться втратити Меган, був вкрай засмучений, але пообіцяв їй, що все налагодиться, і що вони незабаром покинуть Великобританію і переїдуть на її батьківщину - в США.

"Це занурить королівську сім'ю в кризу, але Гаррі не турбують такі проблеми. Він знає, що саме цього по-справжньому хоче Меган", - пише видання.

Зазначається, що лише після обіцянки Гаррі Маркл погодилася повернутися додому.

Нагадаємо, Меган Маркл звинуватили у знущанні над принцом Гаррі.

Як повідомляв портал Знай.ua, принц Гаррі лисіє через Меган Маркл, в королівській родині паніка.

Також Знай.ua писав, Принц Гаррі і Маркл потрапили в черговий скандал