Принц Гаррі і Меган Маркл шокували громадськість, повністю очистивши список своїх підписок у Instagram.

У записі герцогів Сассекських з'явився пост, у якому вони пояснили своє дивне рішення. Так, за словами королівської пари, вони підписувалися на тих людей або спільноти, які можуть стати прикладом для інших. Тепер же подружжя попросило своїх підписників видиліти ті акаунти у мережі, які служать орієнтиром для них.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Судячи з усього, Меган Маркл вирішила своєрідно продовжити тему вересневого номера Vogue "Сила змін", де вона виступила запрошеним редактом.

Нагадаємо, принц Гаррі ошелешив заявою про вагітність Меган Маркл.

Як повідомляв портал Знай.ua, принц Гаррі лисіє через Меган Маркл, королівська сім'я у паніці.

Також портал Знай.ua писав, Меган Маркл звинуватили у знущанні над принцом Гаррі.