29 липня світу була представлена обкладинка вересневого випуску Vogue, над створенням якої працювала Меган Меркал, і в медіа відразу ж розгорівся скандал. Дружину принца Гаррі викрили у плагіаті.

Меган Маркл запросила для зйомок на обкладинку 15 відомих актрис і моделей. На загальній чорно-білій фотографії з портретами жінок є одне пусте віконце. За задумом, це зроблено для того, щоб будь-яка читачка змогла представити себе однією з героїнь номеру. Але не все так райдужно. За даними The Daily Mail, точно така ж обкладинка вже була створена 3 роки тому.

Австралійські письменниці Саманта Бретт і Стеф Адамс для своєї книги "Змінюють правила гри" так само запрошували 15 жінок для портретної зйомки і публікували видання в чорно-білому кольорі. Важливо зазначити, що однією з моделей для обкладинки була сама Меган Маркл, яка сприяла випуску книги.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Не так давно Меган Маркл звинуватили у знущаннях над принцом Гаррі.

Нагадаємо, що Меган Маркл разом з чоловіком потрапили в скандал з сусідами.

Також портал Знай.иа писав про те, як молода мама Меган Маркл скаржилася на проблеми з чоловіком.