Герцогиня Сасскекська, дружина принца Гаррі Меган Маркл поділилася про те, що вже не така щаслива, як була раніше. Чутки про те, що в молодому сімействі не все добре, ходили вже давно, але тільки зараз успішна у минулому акторка Маркл змогла це чесно визнати.

За логікою, народження спільної дитини, сина Арчі, повинно було зблизити подружжя, але цього не сталося, і герцогиня Сассекська все частіше виглядає на публіці глибоко нещасною. Про це пишуть британські ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Крім того, не сприяє гармонійним стосунка і давній конфлікт Меган Маркл і Кейт Міддлтон. Між ними регулярно відбуваються сутички і братам, принцу Гаррі і принцу Вільяму навіть довелося розійтися в різні сторони у роботі Королівського благодійного фонду.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

А нещодавно, на лондонській прем'єрі нового фільму "Король Лев" Меган Маркл розговорилася зі співаком Фареллом Вільямсом і зізналася йому, що в її житті не все гладко.

"Я так радий за ваш щасливий сімейний союз! Ваша любовна історія виглядає, як справжнє диво.", – з теплотою звернувся до герцогині Сассекської співак.

На що Меган Маркл задумливо відповіла: "Знаєте, взагалі-то нам доводиться непросто".

Нагадаємо, Instagram зруйнував найкрасивішу пару світу: відомий монарх не витримав побаченого.

Як повідомляв Знай.uа Меган Маркл публічно зізналася в проблемах у шлюбі з принцом Гаррі: "Доводиться зовсім нелегко".

Знай.uа писав, на публіці в однаковому: Маркл приховує під новим іміджем проблеми зі здоров'ям.