В Британії знову незадоволені Меган Маркл. Принц Гаррі на погляд суспільства все більше набуває голлівудський лоск. Таким чином, англійці зауважили, що манери принца під впливом голлівудської дружини стали схожі на поведінку знаменитостей.

Вся проблема зайвої скритності пари. Королівська сім'я має не менше прихильників, ніж зірки голлівуду. Велика різниця у тому, що артисти приховують особисте життя, а королівські особи живуть на гроші громадян, тому їх життя повинна бути відкритою і прозорою.

Народження сина принца Гаррі було оповите таємницею, хрестини були закриті, а раніше хрестини дітей Кейт і Вільяма транслювали по ТБ.

Головний експерт з королівської сім'ї Пенні Юнор сказав, що Фрогмор-хаус був відремонтований за рахунок бюджетних коштів тому Меган Маркл з чоловіком зобов'язані виявляти більше поваги до людей і шанувати традиції, пише Daily Express.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тому, мама Меган Маркл була проти шлюбу доньки, тому що знала, що її волелюбність не дасть спокійно жити під прицілом камер. Відомо, що королева Англії категорично заборонила екс-актрисі брати в Букінгемський палац своїх улюблених собак.