Дружина принца Гаррі Меган Маркл готується до важливої події - хрещення свого первітска Арчі. Стало відомо, хто буде хрещеними.

Про це пише Express.

Так, хрещеною для маленького представника королівської сім'ї стане знаменита американська тенісистка Серена Вільямс. Колишня актриса і Вільямс дружать вже близько десяти років.

Також другою хресною стане ще одна подруга Маркл — стиліст Джессіка Малруні. Хрещеними батьками спадкоємця герцога і герцогині Сассекських стануть друг принца Гаррі Марк Дайер, а також Маркус Андерсон, який свого часу познайомив майбутнє подружжя.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Додамо, хрещення сина Меган Маркл і принца Гаррі відбудеться 6 липня. Церемонія пройде в особистій каплиці королеви Єлизавети II у Віндзорському замку і буде закритою. Запрошені тільки найближчі родичі та друзі — всього 25 осіб.

Нагадаємо, Меган Маркл передумала знайомити своїх родичів з сином Арчі. Також колишня американська акторка відмовилась показати первістка своєму батьку, з яким у неї зупсувались стосунки.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл зачарувала всіх своїм зовнішнім виглядом на одному з матчів.

Герцогиня через два місяці після пологів вирядилась у коротку сукню чорного кольору, порушивши таким чином королівський етикет.

Також портал Знай.uа писав, що Меган Маркл видалила імплантати у грудях.

Так в мережі зявились цікаві фото, на яких видно, що розмір принад колишньої акторки дуже відрізняється від того, що ми бачимо зараз