Стало відомо, що зовсім недавно дружина принца Гаррі Меган Маркл відвідала довгоочікувану прем'єру фільму "Король Лев" у Лондоні.

Під час світського виходу в світ разом зі своїм чоловіком принцом Гаррі Меган Маркл випала можливість поспілкуватися з колегами та привітати їх з прем'єрою.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що до весілля з принцом Гаррі герцогиня була актрисою і грала одну з головних ролей в популярному американському серіалі "Форс мажори". Маркл довелося поставити хрест на своїй кар'єрі і переїхати жити у Великобританію.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляє People, під час прем'єри колишня актриса зустрілася зі своїм однокурсником з Північно-Західного університету (Іллінойс) Біллі Айкнером. Він озвучив Тимона в оригінальній озвучці мультфільму "Король Лев".

"Вона сказала мені: "Вітаю з кар'єрою", на що я відповів їй тим же", - розповів Біллі Айкнер.

"Що ж, все пішло трохи по-іншому", - жартівливо відповіла екс-актриса.

Нагадаємо, що королева Єлизавета II чекає від Меган Маркл і принца Гаррі не менше чотирьох спадкоємців.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл потрапила в неприємну ситуацію через свою подругу – стиліста.

Також портал Знай.ua писав, що подружжя Сассекскі привітали в мережі маленького Джорджа.