Герцогиня Сассекська Меган Маркл і принц Гаррі оприлюднили в мережі Instagram унікальні кадри із хрещення їх сина Арчі Харрісона Маунтбеттена-Віндзора, пише Політека.

На світлині позує вся королівська родина. Кейт Міддлтон на фото сіла зовсім збоку. Складається враження, що вона намагається "відхреститися" від того, що відбувається. Не менш промовистим є і обличчя брата принца Гаррі – принца Вільяма.

Незважаючи на те, що мама Меган Маркл Доріа Рагланд присутня в житті Арчі, герцогиня Сассекська не планує вводити інших американських родичів в нову сім’ю, щоб захистити свого новонародженого сина.

На іншому кадрі Меган Маркл і Принц Гаррі зворушливо обіймають свого сина у розкішному вбранні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Принц Гаррі та Меган Маркл

Раніше зазначалось, що герцогиня Сассекская Меган Маркл убезпечує сина від спілкування з дідусем. Дружина принца Гаррі Меган Маркл не планує миритися зі своїми родичами, повідомляють західні ЗМІ.

Цікаво, що герцогиня Сассекська намагається всіма способами захистити новонародженого сина від своїх американських родичів. Зокрема, Меган Маркл вважає, що спілкування з ними може негативно вплинути на малюка Арчі.

Нещодавно стало відомо, що найчастіше за порадами, у тому числі щодо виховання первістка, герцогиня Сассекська звертається до свого свекра – принца Чарльза

Нагадаємо, Меган Маркл зробила несподівану заяву щодо майбутньої дитини.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл постійно намагається вийти з-під контролю монаршої родини та зробити бодай щось по-своєму. Однак пильна королева Єлизвета II зробить усе можливе, щоб зберегти багатовікові короліські традиції та правила.

Також Знай.ua писав, Меган Маркл планує народжувати свого первістка вдома, а не в лікарні.