Меган Маркл зібралась порушити чергову традицію заради своєї дитини.

Принц Гаррі і його дружина герцогиня Сассекська Меган заявили, що були б не проти найняти для майбутньої дитини чоловіка-гувернера. Про це повідомляє видання The Mirror, посилаючись на джерела, близькі до монаршої родини.

За словами інсайдерів, пара зараз знаходиться в пошуку няні або гувернера.

У той же час в історії королівської сім'ї за дітьми ніколи не доглядали гувернери-чоловіки. За традицією за дітьми монарших осіб доглядають випускниці коледжу Норланд - елітного навчального закладу, який готує нянь для забезпечених сімей з вищого світу. Переважна більшість студенток - дівчата. У 2018 році випускниками коледжу були всього два чоловіки.

Та, схоже, принц Гаррі та його дружина Меган не дуже зважають на традиції. Пара готова найняти чоловіка для догляду за їхньою дитиною і навіть готова платити співробітникові до 70 тисяч фунтів (5,8 мільйона рублів) на рік в залежності від досвіду. Зазвичай випускниці Норланда в перший рік роботи отримують 26 тисяч фунтів (2,2 мільйона рублів) на рік.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Успішний кандидат буде жити в котеджі Фрогмор - резиденції пари - і отримає можливість користуватися автомобілем, наданим принцом.

Нагадаємо, принц Гаррі та Меган Маркл прийняли неочікуване рішення, яке засмутить мільйони їх шанувальників – герцоги Сассекські вирішили тримати народження майбутнього первістка у суворій таємниці і навіть не будуть позувати на сходинках лікарні, як це зазвичай роблять Кейт Міддлтон та принц Вільяма.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл постійно намагається вийти з-під контролю монаршої родини та зробити бодай щось по-своєму. Однак пильна королева Єлизвета II зробить усе можливе, щоб зберегти багатовікові короліські традиції та правила.

Також Знай.ua писав, Меган Маркл планує народжувати свого первістка вдома, а не в лікарні.