З тих пір як зірка серіалу "Форс-мажори" Меган Маркл вийшла заміж за принца, світ не перестає уважно стежити за її життям.

Про це повідомляють ЗМІ.

Вже найближчим часом герцоги Сассекські стануть щасливими батьками. Вже відома навіть дата пологів, якій повинні пройти 21-23 квітня.

За час всієї вагітності Маркл експерти та шанувальники королівської сім'ї називали різного року гіпотези, де ж народжуватиме королівська особа. За твердженням одних
пологи пройдуть в лікарні Frimley Park в Сурреї, яка розташована поруч з маєтком Frogmore - новим будинком герцогів Сассекських.

Меган Маркл
Меган Маркл

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

За іншими, пологи пройдуть в лікарні Святої Марії в новому крилі Lindo Wing - для приватних пацієнтів, де народжувала всіх трьох дітей Кейт Міддлтон: співробітникам цього крила навіть заборонили навесні брати відпустку, що, можливо, пов'язано з пологами Меган Маркл.

Проте за твердженням інших герцоги мабуть і самі не визначились остаточно з цим питанням. За останніми чутками, Меган Маркл не проти народжувати вдома - без медичного втручання і максимально самотньо.

Зокрема, нібито Маркл прийняла рішення народжувати в басейні і спокійній обстановці. Однак принц Гаррі знаходить це дивним, так як в їх великий королівської сім'ї пологи в госпіталі Святої Марії - традиція, якої поклала початок його мати Діана.

Але Меган все одно відмовляється йти в лікарню, хоча очікується, що поруч з нею в домашніх пологах буде велика команда професіоналів, адже їй вже 35 років.

Інше питання, яке так цікавить прихильників королівської сім'ї, якої статі буде майбутня дитина. Коли Меган Маркл в лютому влаштовувала в Нью-Йорку baby shower - за американською традицією, - в Інтернеті відразу заговорили, що герцогиня, ймовірно, чекає дівчинку, судячи з ніжно-рожевим трояндам в оформленні.

Меган Маркл
Меган Маркл

Проте тут же один із гостей свята розповів, що Маркл та Гаррі чекають на народження хлопчика. Ці чутки дали привід фанатам і профільним експертам припускати, що, можливо, Меган чекає двійню, тим більше, до цього є всі передумови.

Крім того мільйони прихильників цікавить яке ж ім'я вибере королівська сім'я. Тим цікавіше гра букмекерських контор, які так само завзято робили ставки перед пологами герцогині Кетрін.

Серед варіантів жіночих імен Діана, Вікторія, Аліса, Олександра, Марія і, звичайно, Єлизавета.

Серед чоловічих імен фігурує Томас, Філіп, Альберт, Джеймс, Артур.

Проте за словами батька Гаррі принца Чарльза Меган Маркл і його син для дівчинки виберуть ім'я Кайлі, а для хлопчика - Шейн.

"Мій син Гаррі розповів мені, що під час їх недавнього туру по Австралії їм з дружиною запропонували багато імен для дитини. Я підозрюю, що відбір пройшли Кайлі і Шейн", - сказав він на заході в Лондоні.

Титул королівської високості і місце на престол майбутньої дитини Меган Маркл

Незважаючи на те, що дітям принца Вільяма і Кейт Міддлтон королева Єлизавета II надала офіційний титул принца або принцеси, дитина Гаррі і Меган не зможе носити титул королівського високості.

принц Гаррі і Меган Маркл
принц Гаррі і Меган Маркл

Відповідно до виданого королем Георгом у 1917 року документу тільки старший син старшого сина принца Уельського може "насолоджуватися титулом"

Тобто 5-річному принцу Джорджу це право було надано ще 100 років тому. Згідно з ним, принцесу Шарлотту повинні були кликати леді Шарлотта Маунтбеттен-Віндзор. Проте в 2012 році, перед її народженням, королева випустила указ, який гарантував їй титул принцеси:

"Всі діти старшого сина принца Уельського повинні мати і насолоджуватися титулом і атрибутом королівської високості зі званням принц або принцеса", - йдеться в документі.

Тому діти Гаррі і Меган і, відповідно, правнуки Єлизавети II матимуть титули леді або лорда з прізвищем Маунтбеттен-Віндзор. Однак перший син принца Гаррі отримає титул графа Дамбартон: це додаткове звання заповіла Її Величність королева Едізавета II на весіллі Меган і Гаррі.

Що стосується місця на престол, то первісток герцогині і герцога Сассекському посідає сьоме місце в черзі: його ім'я буде йти слідом за принцом Чарльзом, принцом Вільямом і його дітьми - Джорджем, Шарлоттою і Луї, а також після принца Гаррі, який стоїть шостим в цьому списку.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Хто стане хрещеними дитини Меган Маркл

Імена хресних батьків первістка Меган Маркл і принца Гаррі - одне з найпопулярніших питань про майбутню дитину герцога і герцогині Сассекському. Серед потенційних хрещених - подруги Меган Джессіка Малруні, Серена Вільямс, Беніта Літт і Ліндсі Ротт, і друзі Гаррі - Чарлі Ван Штраубензее, Марк Дайер або Тома Інскіп.

Крім того на кандидатуру хресних висували Джорджа і Амаль Клуні - близьких друзів герцогів Сассекському. Але сам Джордж Клуні спростував цю інформацію в інтерв'ю австралійському журналу Who, пожартувавши, що у нього як батька близнюків вже досить проблем.

Нагадаємо, дядько Меган Маркл розповів про племінницю і показав ексклюзивні фото.

Як повідомляв Знай.ua", ці фото Меган Маркл не повинен був побачити ніхто.

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон відбере трон у Єлизавети ІІ.

Тимошенко не вистачило рішучості. Охотин про можливий союз Тимошенко і Зеленського