Дружина принца Гаррі Меган Маркл зовсім скоро подарує коханому спадкоємця. А от дядько Меган Джозеф Джонсон вирішив згадати, якою була герцогиня Сассекская, коли сама була ще дитиною. Так, його стараннями, в Мережі з'явилися фотографії маленької Маркл – такою герцогиню не бачив ніхто, крім самих близьких.
Рідкісні фотографії родич довірив виданню Daily Mail, де вони і з'явилися.

Меган Маркл зовсім крихітка

Мама ще не знає, яке блискуче майбутнє чекає її дівчинці

Ці фото безцінні

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Батьки називали її маленькою принцесою - і вгадали

Лапочка Меган

На фотографіях герцогиня зображена зі своєю матір'ю Дорією та бабусею Жанетт. Деякі знімки були зроблені просто 4 серпня 1981 року в лос-анджелеському госпіталі - через кілька годин після народження Меган. На інших майбутні герцогині вже виповнився рік.

До речі фотографії своєї дитини, коли вона народиться, Сассекські не покажуть. Це розчарувало шанувальників у всьому світі, писав Знай.uа.

Майбутні батьки збираються тримати народження майбутнього первістка в найсуворішій таємниці і навіть не будуть позувати на сходах лікарні, як це зазвичай роблять Кейт Міддлтон і принц Вільям.

"Герцог і герцогиня Сассекські дуже вдячні за добрі побажання, які вони отримують від людей зі всієї Англії і з усього світу. Їх королівські високості прийняли рішення зберегти плани щодо народження дитини в таємниці. Герцог і герцогиня з нетерпінням чекають можливості поділитися захоплюючими новинами з усіма, але поки вони хочуть відсвяткувати народження малюка у вузькому колі", - йдеться в заяві Кенсінгтонського палацу.

Нагадаємо, королівське подружжя герцог і герцогиня Кембриджські давно стурбовані проблемою забруднення навколишнього середовища. Саме тому вони не розлучаються з дитячими речами, замість того, щоб викинути їх на смітник вони передають їх нащадкам.

Також "Знай.uа" писав, що стало відомо, чому Меган Маркл планує народжувати свого первістка вдома, а не в лікарні. За даними видання, Меган хоче "наслідувати приклад королеви", що сама народилася в будинку своїх дідуся і бабусі.