Королівське подружжя принца Гаррі та Меган, які вже за кілька тижнів стануть батьками, виступили з неочікуваною заявою.

Про це повідомляє видання The Associated Press.

Зокрема, йдеться про те, що майбутні батьки збираються тримати народження майбутнього первістка у суворій таємниці і навіть не будуть позувати на сходинках лікарні, як це зазвичай роблять Кейт Міддлтон та принц Вільяма.

Принц Гаррі та Меган Маркл
Принц Гаррі та Меган Маркл

"Герцог і герцогиня Сассекські дуже вдячні за добрі побажання, які вони отримують від людей з усієї Англії і з усього світу. Їхні королівські високості прийняли рішення зберегти плани щодо народження їхньої дитини в таємниці. Герцог і герцогиня з нетерпінням чекають можливості поділитися захоплюючими новинами з усіма, але поки вони хочуть відсвяткувати народження малюка у вузькому колі", - йдеться у заяві Кенсінгтонського палацу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому наближені до Кесінгтонського палацу розповіли, що основною причиною відмови від фотографування на сходинках поблизу лікарні, є те що вони не прямими нащадки королівського престолу, на відміну від принца Вільяма.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон
Принц Вільям і Кейт Міддлтон

Варто нагадати, що нерцогиня Сассекська Меган Маркл постійно намагається вийти з-під контролю монаршої родини та зробити бодай щось по-своєму. Однак пильна королева Єлизвета II зробить усе можливе, щоб зберегти багатовікові короліські традиції та правила.

Нагадаємо, королівська пара, герцог і герцогиня Кембриджські давно занепокоєні проблемою забруднення навколишнього середовища. Саме тому вони не розлучаються з дитячими речами, замість того, щоб викинути їх на смітник вони передають їх нащадкам.

Як повідомляв "Знай.ua", західні ЗМІ кинулися міркувати про ймовірну зраду принца Вільяма після того, як видання In Touch вперше написало про проступок герцога Кембриджського. Спочатку це були лише розмови і домисли, проте не так давно чутки взяли куди більш серйозний оборот.

Також "Знай.ua" писав, що стало відомо, чому Меган Маркл планує народжувати свого первістка вдома, а не в лікарні. За данними видання, Меган хоче "наслідувати приклад королеви", яка сама народилась у будинку своїх дідуся та бабусі.

Зеленський переможе, рейтинг Порошенко вже не врятувати - Разумков