Герцогиня Сассекська Меган Маркл постійно намагається вийти з-під контролю монаршої родини та зробити бодай щось по-своєму. Однак пильна королева Єлизвета II зробить усе можливе, щоб зберегти багатовікові короліські традиції та правила.

Як пишуть західні видання, дружина принца Гаррі Меган постійно схиляє чоловіка на свій бік та змушує міняти звички. так, уже відомо, що чоловік підтримує Маркл та її здоровий спосіб життя. Втім, королева вважає деякі її дії просто не можливо стерпіти.

Меган Маркл, яка перебуває на останніх термінах вагітності, знову довела своєю поведінкою королеву Єлизавету II до гніву. Герцогиня Сассекська вирішила, що майбутню дитину вона буде виховувати по-своєму, а не так, як того вимагають звичаї монаршої родини. Зокрема колишня акторка навіть заявила, що її дитина стане вегетаріанцем, як і вона сама.

Проте королева Єлизавета відреагувала на таку заяву Меган Маркл і як розповіло джерело з королівського палацу, повідомила всім членам сім'ї, що вона не допустить того, щоб її правнук сидів на "особливій дієті".

королівська родина

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Меган, здається, мало турбують королівські традиції, але монархиня не дозволить виростити дитину веганом", - повідомило джерело в королівському палаці.

Яким чином королева збирається вплинути на виховання майбутнього малюка, джерело не повідомило. З урахуванням того, що принц Гаррі і Меган Маркл вже переїхали подалі від нагляду королеви і оселилися в Фрогмор-Хаусі у Віндзорі, королеві Єлизаветі буде складно контролювати харчування правнука.

Також Меган Маркл заявила, що збирається обійтися без послуг нянь і буде ростити малюка самостійно разом з чоловіком. Проте раніше і на це рішення герцогині Сассекської королева наклала вето і вирішила вибрати помічників їй самостійно.

Нагадаємо, Меган Маркл неодноразово порушувала правила і традиції королівської сім'ї. Тепер вона знову вирішила кинути виклик Єлизаветі II.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Єлизавета II заборонила герцогині Сассекській Меган Маркл носити деякі прикраси з її королівської колекції.

Також Знай.ua писав про те, що через 25 років після загибелі принцеси Діани світ не замовкає про її "витончену помсту". Розкрито секрет її легендарної сукні та чому дружина принца Чарльза пішла проти всіх королівських правил.