Минуло 25 років, а світ досі обговорює сміливий та ризикований вчинок принцеси Діани, яка довела усім, яку розкішну жінку втратив принц Чарльз, обравши іншу.

Про це пише Politeka.

1994 році журнал "Vanity Fair" організував вечірку, яка проходила в лондонській галереї сучасного мистецтва "The Serpentine".

принцеса Діана

На цей захід були запрошені багато знаменитостей, в числі яких була і принцеса Діана. Леді Ді ретельно готувалася до цієї вечірки. Всі очікували її побачити в класичному елегантному платті від "Valentino", про це навіть було оголошено напередодні.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Однак усе склалося, як ніхто не очікував.

У Діани були вельми вагомі причини зявитись на цьому заході в іншому образі. Її жіноче самолюбство було дуже зачеплено і зробив це її чоловік принц Чарльз. Якраз тоді, він зізнався публічно, що перебуває у стосунках з Каміллою Паркер-Боулз.

Принц Чарльз та Камілла

Ця жінка завжди була тінню за спиною у Діани та Чарльза. Син королеви Єлизавети II мас стосунки з Каміллою ще до одруження. А після шлюбу представник монаршої родини, не зважаючи на осуд та ганьбу продовжив зустрічатися з Паркер-Боулз - спочатку таємно, потім вже й не приховува це.

Прийшовши на захід у вбранні, яке порушувало всі королівські правила, напевне, принцеса Діана хотіла показати світу, що її ніщо не зламає, вона з гордо піднятою головою продовжувала виконувати свій обов'язок.

Так сповнена рішучості принцеса обрала для урочистої події шикарну коротку вечірню сукню від дизайнера з Греції Христини Стамболіан. Королівським особам, як правило, такого вбрання не можна було носити на подібні заходи. А це плаття було досить відвертим — його довжина була вище колін, а плечі були оголені. Також Діана одягла чорні туфлі на підборах і нафарбувала нігті лаком яскраво-червоного кольору, що категорично не дозволено для члена королівської родини. Жінкам дозволяється робити акуратних манікюр, використовуючи прозорий лак, довгі нігті також - табу.

В якості прикраси до цього сміливого вбрання Діана вибрала подарунок Чарльза до їх весілля-Перлове кольє з великим сапфіром. Як розповідали близькі до принцеси люди, вона хотіла показати публіці, що визнання Чарльза у своїй невірності, нітрохи її не зачепило, а також просто підняти собі настрій. Адже вона була карколомна, а чоловіки не зводили очей.

Як згадувала стиліст Діани: "Принцеса в той вечір хотіла виглядати на мільйон доларів і вона це зробила". Після всі світові ЗМІ називали це вбрання Леді Ді вельми символічно — "сукня помсти".

Сукня-помста, сукня-скандал … втім, саме так це вбрання увійшло в історію і запам’яталося надовго! Адже чого вже тут приховувати — принцеса Діана в ньому просто чарівна!

До слова, як пізніше зізналася Стамболіан, ця сукня могла ніколи не з’явитися на публіці, так як, на думку Діани, цей вибір був занадто ризикованим. Це було спонтанним рішенням перед самим виходом Діани з дому.

Нагадаємо, син покійної принцеси Діани принц Гаррі та його дружина Меган Маркл втрапили в неприємну ситуацію, про яку говорить весь інтернет. Справа у тому, що королівська пара "відібрала" ім'я аккаунта в Instagram водного користувача.

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина принца Гаррі Меган Маркл запросила Вікторію Бекхем в якості дизайнера їхнього маєтку.

Також Знай.ua писав про те, що королева Єлизавета заборонила Меган Маркл носити прикраси її покійної свекрухи.