Герцогиня Сассекська Меган Маркл і принц Гаррі нарешті переїхали в Фрогмор-хаус після реконструкції вартістю майже 4 мільйонів доларів, який, як з'ясувалося, допомагала облаштовувати їх подруга і колишня учасниця Spice Girls Вікторія Бекхем.

Як пише Mirror, замість того, щоб завісити стіни дорогими творами мистецтва, Меган прикрасила житло плакатами з її колишньої квартири в Торонто.

За деякими чутками, герцогиня радилася з дизайну інтер'єру зі своєю подругою — Вікторією Бекхем.

Раніше повідомлялося, що об'єкт нерухомості II класу проектувався прихильницею сільських мотивів — Вікі Чарльз.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Але наближені до королівській парі стверджують, що це не так.

За чутками, Гаррі і Меган мріють створити в Фрогмор-хаусі справжню домашню атмосферу, тому Маркл перевезла плакати, які висіли в її квартирі в Торонто, коли вона знімалася в серіалі "Форс-мажори".

"У неї багато спогадів про ту квартиру, і вона хоче принести деякі з них в свій новий будинок. Меган також багато радилася з Вікторією Бекхем щодо дизайнерських ідей", — повідомляє інсайдер.

Таким чином інсайдери заперечують участь Вікі Чарльз у пристрої будинку.

"Люди думали, що Вікі Чарльз найнята для облаштування будинку, але насправді це не так, це була інша Вікторія", — заявляє інсайдер.

Герцогиня Меган, яка, як очікується, народить в цьому місяці, також подбала про те, щоб наповнити будинок фотографіями родини і друзів.

Слід зазначити, що раніше просторий Фрогмор-хаус у Віндзорі використовувався для розміщення обслуговуючого персоналу королівської сім'ї.

Фрогмор-хаус у Віндзорі

Нагадаємо, Єлизавета II заборонила герцогині Сассекської Меган Маркл носити деякі прикраси з її королівської колекції.

Як повідомляв "Знай.uа", підбірка фотографій королівських досягнень поповнилася чарівним знімком британського престолоспадкоємця з немовлям.

Також "Знай.uа" писав, що дружина принца Гаррі не стрималася і накричала на телеведучого.