55-річний інструктор з водінню Кевін Кейлі з Великобританії заявив, що над ним познущалась королівська родина, а точніше принц Гаррі з дружиною Меган Маркл. Справа у тому, що монарша пара вкрала його ім'я в Instagram.

Про це повідомляє ТСН.

Як відомо, на початку квітня королівське подружжя, яке чекає на поповнення (Меган Маркл на останньому місяці вагітності) створило в Instagram власний аккаунт, який з кілька днів зібрав рекордну кількість підписників.

Як розповів потерпілий, сторінкою соцмережі він користувався протягом трьох років і створив її задовго до одруження онука королеви Єлизавети II.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Меган Маркл і принц Гаррі

Так акаунт чоловіки називався @sussexroyal, який тепер належить для особистої сторінки принца Гаррі і Меган Маркл, був придуманий, тому що чоловік підтримував футбольну команду Reading FC, яку в народі називають Royals.

Так, нещодавно чоловік дізнався, що його назва сторінки перейменували на @_sussexroyal_. А на його колишньої сторінці з'явився аккаунт герцогів Сассекських.
Кевін обурився такому вчинку та додав, що королівське подружжя могло б і запитати у нього.
За словами чоловіка, керівництво соцмережі йому пояснило, що має право передавати акаунти в разі тривалої бездіяльності на сторінці користувача.

"Все, що їм потрібно було зробити, це повідомити мені по електронній пошті, що відбувається. Повідомити, що королівська сім'я хоче цю назву, і я б дав її. Але ні, вони пішли за моєю спиною і зробили це, не сказавши мені", — поскаржився Кейлі.

Про злом сторінки Кевіна Кейлі повідомив його син.

"Я нічого не маю проти королівської сім'ї. Мені подобається Гаррі, він з нас. Це просто ганьба, що Instagram зробив це таким способом", - висловився постраждалий.

У же час, незважаючи на образу, Кевін зазначив, що задоволений. Тепер на сторінці, яку він створив, розповідається про членів королівської родини.

Нагадаємо, королева Єлизавета заборонила Меган Маркл носити прикраси її покійної свекрухи.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл привселюдно нагрубила відомому ведучому.

Також Знай.ua писав про те, що улюблениця британців дружина принца Вільяма Кейт Мідлтон отримала дивне прізвисько.