Кейт Міддлтон славиться своєю порядністю, уникаючи різних прізвиськ.

Але після поширення у ЗМІ чуток про те, що принц Вільям мав стосунки з Роуз Хенбері (подруга Кейт), все змінилося.

Передає The Times.

Повідомляється, що герцогиня отримала прізвисько "Головнокомандуюча". Це пов'язано з тим, що Міддлтон стрімко позбувається суперників у житті. Є теорія, що Кейт скоро використує дану тенденцію для розриву з Меган Маркл.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

До речі, що насправді спонукало Кейт прибрати Хенбері зі свого оточення – не повідомляється. Офіційних повідомлень від королівської сім'ї немає, тому деякі говорять, що це може бути ніяк не пов'язано з Вільямом.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Навряд чи герцогиня викреслила зі свого життя людину, не маючи на те вагомих підстав. Напевно Кейт дізналася про свою близьку подругу те, про що надалі дуже сильно пошкодувала.

Варто нагадати, що Відома американська актриса, дружина принца Гаррі Меган Маркл вирішила завести в Instagram офіційний акаунт. Відомо, що сторінка повинна стати загальним каналом зв'язку королівської пари для різного роду повідомлень.

Проте, через те, що пара нібито відібрала назву сторінки у британського інструктора по водінню Кевіна Кейлі в ЗМІ розгорівся скандал. Про це стало відомо завдяки повідомленням видання ITV News.

За інформацією журналістів, Кевін Кейлі, який живе в Уортинзі, використовував ім'я @sussexroyal в популярній соцмережі протягом останніх трьох років. Таким назвою своєї сторінки, він підкреслював своє рідне графство Сассекс і любов до англійського футбольного клубу "Редінг".

Одного разу Кевін виявив, що Instagram змінив його дескриптор, не повідомивши його про це. Тепер його сторінка називається @_sussexroyal_. За його словами, він відчуває себе роздратованим, але також злегка вдоволений.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон вигнала вагітну Меган Маркл з Кенсінгтонського палацу

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Принци Гаррі, Чарльз і Вільям втекли від дружин в несподіване місце

Також Знай.ua" писав про те, що Меган Маркл на очах у мільйонів принизила ведучого, вийшло дуже грубо