У королівській родині намітився розкол через дієтичні переваги герцогині Сассекської Меган Маркл і Її Величності.

Як пише Woman's Day, королева Єлизавета II не в захваті від того, що її майбутній правнук може стати вегетаріанцем.

За деякими чутками, у той час як герцог і герцогиня хочуть ростити свою дитину на рослинній дієті, королева "не хоче цього".

Принц Гаррі і Меган Маркл

"Тема створила напружену дискусію між Меган і Гаррі, який не хоче засмучувати свою бабусю", — заявляють інсайдери.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Поведінка Меган переходить межі дозволеного і це вкрай не подобається Її Величності.

"Королева не потерпить, щоб хтось виховував дитину вегетаріанцем", — повідомляють анонімні джерела з королівської родини.

Якщо б Меган і Гаррі дійсно хочуть, щоб їх дитина харчувався подібним чином, то, швидше за все, молодий король не до кінця буде вегетаріанцем.

Згідно з деякими повідомленнями, Меган намагається дотримуватися рослинної дієти, і з моменту зустрічі з 37-річним Гаррі, за повідомленнями, віддає перевагу "менше м'яса і більше фруктів і овочів".

Королева Єлизавета II

Також кажуть, що пара веде більш здоровий спосіб життя напередодні пологів.

Меган давним-давно захоплюється йогою і ходять чутки, що пара побудувала "плавучу йогу-студію" у своєму новому будинку у Віндзорі.

Королівські джерела також стверджують, що герцогиня попросила, щоб котедж Фрогморский котедж був обладнаний окремою кімнатою для занять йогою з матір'ю та дитиною.

Слід зазначити, що два дні тому Меган Маркл і принц Гаррі покинули Кенсінгтонський палац, де вони жили з моменту заручин в 2017 році, і переїхали в Фрогморский котедж у Віндзорі.

Меган Маркл за йогою

Нагадаємо, Меган Маркл на очах у мільйонів принизила провідного.

Як повідомляв портал Знай.uа, вдалося дізнатися про таємну зброю Кейт Міддлтон, яку вона використовує у боротьбі проти Меган Маркл.

Також Знай.uа писав про те, що герцогиня Сасекська Меган Маркл вийшла заміж за принца Гаррі за розрахунком.