Стало відомо, чому Меган Маркл планує народжувати свого первістка вдома, а не в лікарні.

Цю інформацію повідомляє Daily Mail.

За данними видання, Меган хоче "наслідувати приклад королеви", яка сама народилась у будинку своїх дідуся та бабусі та народила всіх своїх чотирьох нащадків або в Букінгемському палаці або іншій королівській резиденції, Кларенс-хаус.

Меган Маркл
Меган Маркл

Відомо, що ані Меган, ані принц Гаррі не виключають пологів у лікарні, адже "у жінок після 35 років існує ризик передчасних пологів чи може з'явитись необхідність в кесаревому розтині".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

За словами "подруги з Америки", герцогиня щодня займається йогою та перебуває у "надзвичайно чудовій формі", тому не бачить "жодних причин", чому не запросити акушерку додому.

Меган Маркл
Меган Маркл

"Ми розуміємо, що 34-річний принц буде поруч із дружиною "під час кожного кроку цієї подорожі". йдеться у виданні

Домашні пологи в Британії складають лише 2,3% від загальної кількості, тобто лише 1 з 40 новонароджених приходить у цей світ під дахом рідного будинку.

Меган Маркл
Меган Маркл

Нагадаємо, що герцогиня Сасекська Меган Маркл може мати психічні відхилення. До відповідних висновків прийшла психоаналітик Людмила Полянова.

37-річна Меган може мати проблеми з психікою. Виною цьому служать постійні конфлікти з Кейт Міддлтон, боязнь виходити з дому і бажання облаштувати в королівському палаці кімнату з металевими стінами на випадок терористичної загрози. Причому відхилення, на думку експерта, ніяк не пов'язані з вагітністю герцогині.

Меган Маркл
Меган Маркл

Полянова зазначає, що цікаве положення Маркл лише стало своєрідним індикатором, який оголив проблеми, які вже були. Це може також стосуватися післяпологової депресії.

Так, у Меган ще до заміжжя простежувалися деякі психічні відхилення, але вони не були явними і з цієї причини в королівській родині на них не звернули уваги. Хоча в британських ЗМІ та найближчому оточенні королеви вже були розмови про важкий характер Маркл.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл найняла Вікторію Бекхем своїм дизайнером.

Знай. ua писав, що Єлизавета II розкритикувала вегетаріанські погляди Меган Маркл.