Користувачі соцмереж були приголомшені вражаючою схожістю герцогині Сасекської Меган Маркл та популярної plus-size моделі, яка навіть не підозрювала про свою схожість із зіркою.

Цю інформацію повідомляє видання Metro.

Еріка Лорен зізналася, що ніколи не дивилася серіал "Форс-мажори" (саме завдяки йому прославилася Меган) і дізналася про свого зіркового двійника вже тоді, коли остання стала членом королівської сім'ї.

"Не можу скаржитися на те, що мене порівнюють з Меган Маркл. На мій погляд, вона приголомшлива. І ці слова мені лестять! Я не можу заперечувати, що є спільні риси. І так, це трохи допомагає мені в кар'єрі". Еріка Лорен

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Сьогодні Еріка – одна з найбільш затребуваних plus-size моделей. Вона знімається у весільних сукнях та купальниках, пишається своїм тілом і мотивує любити і приймати себе інших дівчат.

Меган Маркл
Меган Маркл

Нагадаємо, що у мережі з'явився трейлер нашумілої стрічки про відносини подружжя герцогів Сасекських Меган Маркл і принца Гаррі, яка вийде у прокат напередодні річниці їхнього весілля 19 травня.

У повідомленні говориться, що в лютому 2019-го стало відомо про те, що канал Lifetime спеціально до річниці весілля Меган і Гаррі випустить фільм "Гаррі і Меган: становлення королівської пари", який розповість про перший рік життя Маркл як герцогині.

Меган Маркл
Меган Маркл

Раніше портал писав, що герцогиня Сасекська Меган Маркл потрапила в незручну ситуацію. Дружина принца Гаррі, яка дозволяє собі грубо поводитися з прислугою, не стрималася і накричала на телеведучого. Відомий австралійський комік, актор і ведучий Джоел Кріса розповів, що спілкувався з Меган Маркл і у нього залишилися вкрай неприємні враження від цього спілкування.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Єлизавета II заборонила герцогині Сасекській Меган Маркл носити деякі прикраси з її королівської колекції.

Також Знай.uа писав про те, що в четвер, 4 квітня, три британських принца Чарльз і його сини Гаррі та Вільям вийшли у світ без дружин.