У четвер, 4 квітня, три британських принца Чарльз і його сини Гаррі та Вільям вийшли у світ без дружин. Дана подія не залишилася без уваги преси, бо таке трапляється вкрай рідко.

Спадкоємці британської корони відвідали прем'єру документального телесеріалу "Наша планета", який запускає компанія Netflix.

Девід Аттенборо з Девідом і Брукліном Бекхемом

Новий серіал присвячений питанням захисту природи, а також вимираючих видів тварин. Його створив легендарний натураліст і документаліст Девід Аттенборо. Раніше 92-річний Девід очолив список найпопулярніших персон в Великобританії.

Прем'єра телесеріалу відбулася в Музеї природознавства в Лондоні. На захід, крім королівських персон, також запросили колишнього футболіста Девіда Бекхема з сином Брукліном, співачку Еллі Голдінг та інших знаменитостей.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Принци Чарльз, Гаррі та Вільям з Девідом Аттенборо

У той же час Єлизавета II заборонила герцогині Сассекському Меган Маркл носити деякі прикраси з її королівської колекції.

Зокрема, видання відзначає, що королеві Єлизаветі не надто сподобалися примхи Маркл відразу ж після весілля. Саме за це вона заборонила Меган носити предмети з дорогоцінної королівської колекції, які раніше належали принцесі Діані.

"Чесно кажучи, королеву не вразили деякі вимоги Меган, особливо як нового члена сім'ї. В рамках цієї ситуації королева повідомила принцу Гаррі, що предмети з королівської колекції, які носила принцеса Діана, не будуть надані Меган", - розповів інсайдер.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон вдарила по Меган Маркл секретним суперзброєю.

Як повідомляв Знай. ua, Єлизавета II різко обложила вагітну Меган Маркл.

Знай. ua писав, що Меган Маркл на очах у мільйонів принизила ведучого, вийшло дуже грубо.