Принц Гаррі і Меган Маркл опублікували другий пост у своєму Instagram-акаунті, який створили, 2 квітня. Добірка світлин корлівських досягнень повнився чарівним знімком британського престолоспадкоємця з немовлям.

Як стало відомо, фото було зроблене під час одного з недавніх заходів. На ньому онук королеви Єлизавети II позує поруч з тримісячним малюком.

34-річний принц, який через кілька тижнів вперше стане батьком, сидить на навпочіпки перед маленькою дівчинкою, яку тримає на руках мати. Дитина радісно посміхається Гаррі. Мама дівчинки згодом розповіла, що принц був "так схвильований і щасливий щодо дитини".

"Він питав, як вона спить. Думаю, його турбує це питання спить чи дитина вночі", - наводить її слова видання Daily Express.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У коментарях знімку фанати висловили своє захоплення. "Гаррі просто світиться, коли спілкується з дітьми. Він буде чудовим татом", - коментують вражені шанувальники.

Додамо, спільному акаунту монаршої пари в Instagram всього два дні, а він уже зібрав рекордну кількість підписників. Зараз за найпопулярнішою парою Британії в мережі слідкує 3,2 мільйони підписників.

Принц Гаррі та Меган Маркл

Нагадаємо, померла віддана шанувальниця принца Гаррі, яка напередодні відствяткувала 99-річчя.

Як повідомляв портал Знай.ua, стилісти показали топ зачісок на всі випадки життя, на прикладі Меган Маркл.

Також Знай.ua писав про те, що Кейт Міддлтон завжди відрізнялася витонченим смаком і стильними образами. Проте нещодавно вона кардинально змінила свій стиль. І саме нова фішка стала суперзброєю проти Меган Маркл.