Минулої п'ятниці ветеран Другої світової війни австралійка Дафна Данн відсвяткувала 99-річчя. Свято вимушено провели в лікарняній палаті – прихильниця герцога серйозно захворіла.

Між тим жінка похилого вікуне втрачала позитиву до останнього, оскільки принц Гаррі та його дружина Меган Маркл прислали електронною поштою вітальну листівку. І це для неї була найбільша насолода. Близькі Данн сподівалися, що головна фанатка найяснішого спадкоємця в Австралії піде на поправку і в наступному році відсвяткує 100-річний ювілей. Однак, невблаганна смерть відібрала життя у літньої жінки.

Дафна Данн не змогла пережити важку пневмонію. Вчора, 2 квітня, австралійські ЗМІ повідомили про її смерть.

Варто нагадати, що кілька років тому Дафна Дан простояла вісім годин під проливним дощем, щоб побачити улюбленця - принца Гаррі. І навіть, коли вже була прикута до інвалідного візка прихильниця не пропустила жодного візиту принца Гаррі в Сідней.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Коли монарший нащадок проходив крізь натовп, вітаючи присутніх на площі людей, він помітив Дафну. Гаррі відразу впізнав подругу і кинувся до неї обніматися. Журналісти зафіксували цей момент на фото.

Перша зустріч принца із відданою фанаткою відбулася в 2015 році біля Сіднейського оперного театру. Принц Гаррі брав участь у заході Invictus Games. Герцог Сассекский звернув увагу на літню жінку, груди якої були обвішані медалями. Монаршого нащадка зацікавив хрест Ордена Вікторії.

Герцог Сассекский і його нова знайома довго спілкувались. Принц Гаррі з'ясував, що Дафна ветеран Австралійської жіночої армії. Її перший чоловік помер під час Другої світової війни. Його посмертно нагородили Орденом Вікторії. Данн носила медаль, з метою вшанування пам'яті свого чоловіка.

Нагадаємо, "Не царська це справа": Меган Маркл мріяла стати Діаною, але королева вирішила інакше.