Герцогиня Сасекська Меган Маркл може мати психічні відхилення. До відповідних висновків прийшла психоаналітик Людмила Полянова.

37-річна Меган може мати проблеми з психікою. Виною цьому служать постійні конфлікти з Кейт Міддлтон, боязнь виходити з дому і бажання облаштувати в королівському палаці кімнату з металевими стінами на випадок терористичної загрози. Причому відхилення, на думку експерта, ніяк не пов'язані з вагітністю герцогині.

Полянова зазначає, що цікаве положення Маркл лише стало своєрідним індикатором, який оголив проблеми, які вже були. Це може також стосуватися післяпологової депресії.

Так, у Меган ще до заміжжя простежувалися деякі психічні відхилення, але вони не були явними і з цієї причини в королівській родині на них не звернули уваги. Хоча в британських ЗМІ та найближчому оточенні королеви вже були розмови про важкий характер Маркл.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Психоаналик підкреслює, що життя мами і малюка тісно пов'язані і тому він відчуває те ж саме, що і Меган.

"Все це позначиться на фізичному та психологічному розвитку ембріона. Він народжується з тими передумовами, які закладені під час вагітності, тому що все, що відбувається з матір'ю, відбувається і з дитиною. Відповідно, якщо мати відчуває стрес, то плід, точно також, знаходиться в стресовому стані. Якщо вона відчуває щастя, то дитина отримує серотонін, та інші "позитивні" гормони", - пояснює психоаналітик.

Нагадаємо, подруга розкрила найбільшу таємницю Меган Маркл.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл найняла Вікторію Бекхем своїм дизайнером.

Знай. ua писав, що Єлизавета II розкритикувала вегетаріанські погляди Меган Маркл.