Королівська пара, герцог і герцогиня Кембриджські давно занепокоєні проблемою забруднення навколишнього середовища. Саме тому вони не розлучаються з дитячими речами, замість того, щоб викинути їх на смітник вони передають їх нащадкам.

Про це стало відомо завдяки повідомленням порталу "Політека".

Нещодавно Кейт Міддлтон і принц Вільям передали принцесі Шарлотті речі, які носив принц Джордж. ЗМІ приділили цьому моменту особливу увагу. Дівчинка з'явилася на людях в темно-синьому кардигані, що належала її старшому братові. Один з королівських експертів позитивно висловився про такий розумний підхід до речей Кейт Міддлтон.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Це дуже мило, що принц Джордж і принцеса Шарлотта носять один кардиган. Тільки тому що вони члени королівської сім'ї, хіба вони не можуть ділитися одягом?".

Цікаво, але це вже не перший випадок, коли спадкоємці королівської сім'ї доношують одяг родичів. Так, під час туру герцога і герцогині Кембриджських та їх нащадків по містах Польщі журналісти звернули увагу, що принцеса Шарлотта з'явилася у червоних черевиках, які в дитинстві одягав принц Гаррі. Це взуття можна побачити на архівному королівському знімку, зробленому в 1986 році.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що західні ЗМІ кинулися міркувати про ймовірну зраду принца Вільяма після того, як видання In Touch вперше написало про вчинок герцога Кембриджського. Спочатку це були лише розмови і домисли, проте не так давно чутки взяли куди більш серйозний оборот в результаті того, що таблоїди отримали інформацію про зраду Вільяма під час третьої вагітності своєї дружини Кейт.

Нагадаємо, Меган Маркл зробила жорстку заяву про свого первістка: йде по стопах Єлизавети.

Як повідомляв Знай.uа Міддлтон зворушливо привітала принца Чарльза з річницею: Instagram засвітився щастям.

Також Знай.uа писав, Кейт Міддлтон нарядила доньку у лахміття: заощаджує на святому.