Західні ЗМІ кинулися міркувати про ймовірну зраду принца Вільяма після того, як видання In Touch вперше написало про проступок герцога Кембриджського. Спочатку це були лише розмови і домисли, проте не так давно чутки взяли куди більш серйозний оборот в результаті того, що таблоїди отримали інформацію про зраду Вільяма під час третьої вагітності своєї дружини Кейт.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон

Будь-Яких доказів того, що за дружбою Вільяма і кращої подруги Кейт Роуз Ханбері ховається щось більше, на даний час немає. У той же час видання The Daily Beast підкреслює, що Кенсінгтонський палац був дуже стривожений статтею видання In Touch, але ніяких коментарів з цього приводу не надав. Інсайдер видання поділився з журналістами, що Міддлтон заборонила Вільяму спілкуватися зі своєю подругою, після того, як дізналася про новини. Джерело на умовах анонімності розповіло: "Кейт і Вільям виглядають як ідеальна пара, яка нічого не може робити погано. Однак реальність така, що у всіх пар є свої проблеми, і вони не виняток".

Принц Вільям і Кейт Міддлтон

Інші інсайдери розповіли трохи більше: вони заявили, що в реальності чутки про зраду з'явилися ще більше року тому, і після того, як герцогиня дізналася про них, вона розірвала всі зв'язки з Роуз Ханбері, з якою дружила на протязі більше десяти років. Джерела зазначили: "Не дивно, що ці чутки, нарешті, просочилися в мережу. Це справа дуже гучна, щоб залишатися в таємниці". Природно, знайшлися і ті, хто відразу засумнівався у правдивості чужих слів, оскільки переконані, що соціальні мережі просто все перебільшили. Шанувальникам і звичайним користувачам залишається лише спостерігати за розвитком подій.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Кейт Міддлтон і принц Вільям віддали принцесі Шарлотті речі, які носив принц Джордж. Репортери підмітили, що дівчинка з'явилася на людях в темно-синьому кардигані, який належав її старшому братові.

Як повідомляв портал "Знай.uа": принц Гаррі шокував весь Королівський палац і всіх своїх шанувальників. В мережу потрапило відео, на якому він під час відвідування дитячого центру в Лондоні освоїв кілька нових па.

Також "Знай.uа" писав, що відома тенісистка Серена Вільямс, яка є найкращою подругою Меган Маркл, випадково промовилась і вказала на стать дитини королівської пари, які чекають поповнення вже в кінці квітня.