Нещодавно дядько Меган Маркл Джозеф Джонсон дав інтерв'ю іноземному виданню, в якому розповів про її дитинство, а також показав ексклюзивні дитячі фото.

В той час, як батько Меган Маркл почав війну проти своєї дочки і спробував таким чином достукатися до неї, в мережі публікувалися багато знімків з її дитинства, однак на всіх вона поруч з татом і сестрами з його боку. А напередодні Джозеф Джонсон показав рідкісні фото з її дитинства.

Меган Маркл

Чоловік зізнався, що велику роль у вихованні Меган як особистості зіграли її мати Доріа і бабуся Джанетт, яка померла в 2000 році. Очікується, що мати Меган буде допомагати їй з дитиною після народження.

Джонсон сказав: "Я думаю, що Дорія буде у всьому допомагати їй. У Меган фізично буде не вистачати часу на все. Вона повинна бути поруч. Дорія прищепила Меган любов, доброту і почуття власної гідності і навчила її того, що потрібно допомагати іншим. Сподіваюся, ці цінності вона передасть своєму малюкові".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Меган Маркл з матір'ю

Крім того, він зазначив, що всі рідні здивувалися статі дитини. Він додав, що всім неприємно читати, як в новинах розписують нестерпний характер Меган Маркл і погані відгуки про неї в палаці.

Меган Маркл з матір'ю

Чоловік розповів: "Те, що ви читаєте в пресі про Меган – це зовсім на неї не схоже. Меган дійсно чудова людина. Я захоплююся Дорією за те, як вона виховала її. Вона не боїться бути собою. Їй подобається загальна увага, вона вчилася бути у всіх на виду в Голлівуді, це хороша підготовка, тому вона з усім цим впорається. Я читав, що деякі з колишніх подружок Гаррі не витримували ретельного вивчення. Але Меган подобається те, що всі стежать за кожним її кроком".

Меган Маркл з матір'ю

Меган Маркл з матір'ю і бабусею

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що за інформацією західних ЗМІ, Меган Маркл постійно схиляє чоловіка на свою сторону і змушує змінювати звички. Як стало відомо, чоловік підтримує Маркл і її здоровий спосіб життя. Втім, королева вважає деякі її дії просто неприпустимими.

Як повідомляв портал "Знай.uа": принц Гаррі і Меган, які вже через кілька тижнів стануть батьками, заявили про те, що збираються тримати народження майбутнього первістка в найсуворішій таємниці і навіть не будуть позувати на сходах лікарні.

Також "Знай.uа" писав, що Меган Маркл розповіла, з якої причини бажає народити свого первістка не в лікарні, а вдома.