Відома ясновидиця і таролог Галина Янка заявила про те, що принц Вільям дійсно був не вірним своїй дружині, Кейт Міддлтон, коли та була вагітна принцом Луї.

Один з американських таблоїдів опублікував новину, в якій повідомлялося, що принц Вільям таємно зустрічається з найкращою подругою Міддлтон, Роуз Ханбери. За версією видання, Кейт дізналася про зраду, але вирішила промовчати заради збереження сім'ї. Тепер монархи хочуть подати до суду на таблоїд та на авторів статті за наклеп, і юристи принца Вільяма вже займаються підготовкою позову. Але Галина Янка впевнена: інтрижка була. Але скороминуща. Герцогам Кембріджським судилося прожити разом довге і щасливе життя, а відносини Вільяма з Роуз вже або зійшли нанівець, або незабаром зійдуть.

Таролог Галина Янко

"Він народився під знаком 10 зірок. Він по суті своїй однолюб, але всі ми прекрасно розуміємо, що за своєю природою чоловіки полігамні. Вони можуть змінювати не тому, що вони не люблять жінок, а тому, що спочатку це закладено самою природою. Так, зраду я бачу, але ця зрада скороминуща. Відносини згаснуть, і нічого серйозного з цього не вийде. Він людина сімейна, оточений постійними турботами з боку сім'ї і своїх дітей. Щасливий день — середа. За долю йому писаний один шлюб з цією жінкою він проживе до кінця своїх днів", — Янко розповіла.

З коханою дружиною Вільям проживе до кінця своїх днів

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Те, що відбулося зараз, звичайно, накладає певну тінь на королівську сім'ю. Про це будуть говорити, а така слава аж ніяк не в плюс королівським особам. Безумовно, це все спливе назовні, і в якийсь момент відносини подружжя на межі розлучення. Але тут треба враховувати статус і вплив королеви-матері. До розлучення справа не дійде. Пара залишиться жити разом. Ця зрада залишить неприємний слід у свідомості принца, і те, що він буде відчувати докори совісті, — це точно. Він сам по собі розумний не по роках серйозний. З нього вийшов би чудовий король. Він відданий своєму народові і нації. Звичайно, в його сторону дивляться багато персони", впевнена ясновидиця.

"Хочу відзначити той факт, що якщо немає ініціативи жінки, то чоловік ніколи не стане її добиватися, тим більше в такому статусі. Так, ця жінка сама атакувала його, і він допустив слабину, що спричинила зраду. Але ця жінка нічого не доб'ється. Принц не полюбить її ніколи не піде з сім'ї. Всі ці плітки, пересуди і нагнітання — все це розчиниться і зникне, цю сім'ю ніщо не зруйнує", — уклала Янка.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі розчарували шанувальників по всьому світу: фото не буде.

Як повідомляв "Знай.uа" західні ЗМІ кинулися міркувати про ймовірну зраду принца Вільяма.

Також стало відомо, чому Меган Маркл планує народжувати свого первістка вдома, а не в лікарні.