Стало відомо, що зовсім недавно Сусідам принца Гаррі та його дружини Меган Маркл роздали безпрецедентні інструкції, які забороняють спілкування з парою.

Як повідомляє The Sun, правила торкнулися близько 400 осіб – чиновників, персоналу королівського будинку і обслуги помістя – які живуть поруч з резиденцією королівської родини у Frogmore House. Серед них особистий костюмер корольов Анжела Келлі, няня принца Чарльза Мейбл Андерсон та інші.

Їх попросили не заводити розмову з подружжям першими. Якщо Гаррі або Меган самі почнуть розмову, можна їх привітати або по-доброму пожартувати.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Місцевим жителям сказали:

  • Не підходьте і не нав'язуйте розмову, якщо бачите королівську пару Скажіть "Доброго ранку" чи іншу приємність, якщо вони говорять з вами
  • Не любіть і не погладжуйте їх собак, навіть якщо вони приходять до вас
  • Не пропонуйте вигулювати їх собак
  • Не просіть побачити дитину Арчі і не пропонуйте няню
  • Не публікуйте нічого через поштову скриньку Frogmore Cottage.

Вони включають королівський персонал, чиновників, які живуть в будинках благодаті та благодійності, а також працівників Crown Estate.

Букінгемський палац минулої ночі наполягав, що запит надходив від "надмірно захисного чиновника палацу" - без відома Гаррі та Меган.

Місцевий житель казав The Sun: "Це надзвичайно. Ми ніколи не чули нічого подібного. Кожен, хто живе в садибі, працює на королівських і знає, як поводити себе шанобливо. Нам не кажуть, як поводитися навколо Королеви. Вона дуже рада, що люди вітають її".

Нагадаємо, що Меган Маркл двозначно пожартувала про свій шлюб: "Все пішло трохи по-іншому".

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл потрапила в неприємну ситуацію через свою подругу – стиліста.

Також портал Знай.ua писав, що подружжя Сассекскі привітали в мережі маленького Джорджа.