Меган Маркл і принц Гаррі розмістили в дитячій свого маленького сина портрет покійної принцеси Діани. Дружина герцога Сассекського вважає за необхідне, щоб перед очима Арчі завжди був образ справжньої жінки, гідної наслідування. Про це повідомило видання Us Weekly.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Гаррі ще на самому початку стосунків дав зрозуміти Меган, що його загибла матір завжди була для нього ідеалом, і він хотів, щоб і його обраниця так само трепетно ставилася до пам'яті принцеси. Тому у цьому році, 31 серпня, у день річниці загибелі принцеси Гаррі зі своєю дружиною і сином готуються відвідати місце останнього спочинку Діани.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До речі, Кейт Міддлтон і принц Вільям також хочуть вшанувати пам'ять Діани в Элтропе. А значить, обидві королівські парочки там неодмінно зустрінуться. І є ймовірність, що спільне відвідування могили принцеси помирить сім'ї.

Нагадаємо, Меган Маркл зробила жорстку заяву про своєму первістку: йде по стопах Єлизавети.

Як повідомляв Знай.uа, Меган Маркл все набридло: герцогиня зібралася наплювати на правила і взятися за старе.

Також портал Знай.uа писав, Леді Ді з того світу помирила Гаррі та Вільяма: у королівстві згадали про важливу подію.