Зоопарк Мельбурна в Австралії запустив онлайн трансляцію життя тварин у вольєрах, але став знаменитістю наглядач Адам. Головним хітом трансляцій стали не леви і жирафи, а унікальний танець наглядача, передає BBC Україна.

Карантин танцям не завада

Мельбурнський зоопарк запустив стріми під час карантину. Але головним їхнім хітом стали не леви і не жирафи - а наглядач Адам 🤣

Geplaatst door BBC News Ukrainian op Donderdag 26 maart 2020

Він взяв віяло і танцював у вольєрі жирафа так, ніби його ніхто не бачить. Чоловік відірвався на повну, повеселивши навіть жирафів.

В Австралії зоопарки Мельбурна запустили онлайн трансляцію, і показують життя своїх тварин, щоб під час карантину люди з усього світу могли спостерігати за ними.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

леви в зоопарку Al-Qureshi
леви в зоопарку Al-Qureshi

Зоопарки встановили прямі трансляції в деяких вольєрах Мельбурнського зоопарку, зоопарку відкритого діапазону Werribee і заповіднику Healesville.

Тепер шанувальники живої природи ще ретельніше стежиитмуть за трансляціями із зоопарку, в надії побачити унікальний танець співробітника.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, з кішки на собаку - домашня рись завоювала мережу грайливим характером і поступливою вдачею.

Як повідомляв портал "Знай.ua", попка не дурник — науковці з'ясували, що робить папуг розумними та балакучими.

Також "Знай.ua" писав, що нікудишній господар покинув свого вихованця через унікальний погляд.