Карантин - привід провести час наодинці зі своїми коханими. Тут у пригоді стануть романтичні фільми.

Касабланка (1942)

Кадр з фільму "Касабланка"
Кадр з фільму "Касабланка"

Режисер Майкл Кьортіс

Перевагами цієї культової класики є: неймовірна гра молодих і чарівних Хамфрі Богарта і Інгрід Бергман; надзвичайно сильний і зовсім несентимантальний показ не лише глибокого і щирого кохання, але й дружби.

Фільм розповідає про події у клубі в місті Касабланка, Марокко. Хоча де-факто місто належить нацистам, у ньому знайшли прихисток біженці від усіх режимів: як покидьки, так і шляхетні люди. Зустріч із давньою любов'ю в часи війни може призвести до неочікуваного фіналу …

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Квартира (1960)

Режисер Біллі Вайлдер

Ця кінокомедія розповість про життя і любов офісних співробітників однієї із висоток Нью-Йорку. Зачин традиційний: чоловік любить жінку, а вона кохає іншого, який її лише використовує. Банальний любовний трикутник розігрується на тлі красивого міста, елегантного дизайну квартири головного героя і роздумів про чесність, віданність і другий шанс. У фільмі багато жартів, які досі не втратили свою актуальність.

Коли Гаррі зустрів Саллі (1989)

Режисер Роб Райнер

Динамічна, хоч і трохи моралізаторська, історія з часів, коли як чоловіки, так і жінки носили пишні шевелюри, а образ сильної жінки на екрані, яка сміливо говорить про власне тіло і секс. Фільм розповідає про чоловіка і жінку, які намагаються дати відповідь на запитання: “Чи можлива міжстатева дружба?” Думаємо, ви вже знаєте відповідь на це запитання.

Вічне сяйво чистого розуму (2004)

Режисер Мішель Гондрі

Культова драма початку нульових піднімає питання пам'яті та визначеності людської долі: чи закохаємось ми у людей, яких раніше кохали, якщо нам стерли б пам'ять? Окрім відповіді на це запитання, фільм варто переглянути заради Джима Керрі, це його найвідоміша драматична роль, і чарівної Кейт Вінслетт, яка змінює колір волосся як шкарпетки.

Він і Вона (2017)

Режисер Ніколь Бедос.

Французько-бельгійський фільм грається із глядачем до самого кінця: декілька кадрів перед титрами перевернуть усю історію і змусять глядача подумки переосмислювати побачене і почуте. Чи цей фільм про любов? Без сумніву. Проте одночасно цей фільм про сильну жінку і оманливість будь-якого наративу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Брутальні, сексуальні і без "гальм" - топ-5 фільмів і серіалів про байкерів для драйвового карантину.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Топ-10 фільмів жахів, які ви точно не дивилися.

Також "Знай.ua" писав, ТОП-15 фільмів для перегляду в День Закоханих (відео).