Якщо ви занудьгували на карантині, а єдині розваги - "рубатися" в ігри онлайн, викинути сміття, потихеньку сходити в магазин, поки ніхто не бачить, то повірте, ви такі не одні.

Оптимальний спосіб з користю і цікаво провести вечір - подивитися хороший фільм. Але що робити, коли ніби все вже бачили? Радимо Вам підбірку кращих картин про байкерів - любителів свободи, драйву і незаперечних секс-символів всіх часів.

" Янголи пекла ", США, 1969

"Янголи Пекла", скріншот
"Янголи Пекла", скріншот

Один з перших фільмів про мотоциклах, присвячений нелегальному байкерському світу.У центрі сюжету "Янголів Пекла" – двоє братів, які замишляють пограбування казино. Скооперувавшись з байкерами легендарної угруповання Hells Angels, вони провертають справу. Але не все так просто, без підстав і зрад не обійшлося, тому до кінцівці фільму стає гаряче.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Реальні кабани", США, 2007

"Реальні кабани", скріншот
"Реальні кабани", скріншот

Зіткнувшись з кризою середнього віку і сімейними проблемами, друзі вирішують стати байкерами. На цьому шляху їх зустрічають різні проблеми, в тому числі, протистояння з реальною бандою Del Fuegos ("Вогняні"), яка вважає їх нікчемними позерами.

"Байкери, Брати по зброї" (серіал) - 2012

Байкери, Брати по зброї, скріншот
Байкери, Брати по зброї, скріншот

Серіал "Байкери: Брати по зброї" ("Війни байкерів") є реконструкція реальних подій. У 70-х і 80-х роках в Австралії банди байкерів порушували закон частіше, ніж злочинні угруповання. Одна з найвпливовіших банд, Команчерос, постійно боролася з іншими за територію. Лідер банди Джок Росс набирав людей, щоб створити найпотужнішу байкерську команду в Сіднеї і у всій Австралії. Однак не всі поділяли його погляди, і всередині банди були свої розбіжності. Частина Команчерос у чолі з правою рукою Росса Ентоні "Снодди" Спенсером вирішила відділитися і організувати свою групу під назвою Бандідос. Між колишніми друзями почалася ворожнеча, суперництво постійно призводило до сутичок. У День батька, 2 вересня 1984 року, банди зіткнулися на жвавому святі в таверні "Вікінг" в містечку Милперра. Сварка швидко переросла в бійню...

"Останній Чаптер"(міні-серіал), 2002 рік

"Останній Чаптер", скріншот
"Останній Чаптер", скріншот

Жорстокий світ байкерів, в якому пліч-о-пліч йдуть братство і кровна ворожнеча, любов і ненависть, сімейні цінності і безжальні вбивства. Любов до брата, що переростає в ненависть до ворога. Життя в байк клубі і боротьба за виживання кожен день як єдино можливий спосіб існування. Бізнес, що будується на крові всіх хто стоїть на шляху, амбіції, вбивають все людяне, перетворюють людину на жорстокого хижака, готового на все.

найшвидший Indian - 2005

Найшвидший Indian, скріншот
Найшвидший Indian, скріншот

Історія новозеландця Берта Монро, який витратив багато років на вдосконалення і модифікацію свого мотоцикла марки 1920 Indian Scout. На ньому Берта Монро реалізував свою мрію: на знаменитих перегонах, що проходили в соляній пустелі Бонневілль-Флетс в американському штаті Юта, він встановив у кінці 1950-х — 1960-х кілька світових рекордів швидкості для обтічних мотоциклів з об'ємом двигуна до 1000 кубічних сантиметрів на відкритих просторах, які не побитий досі.

У центрі сюжету дорожні пригоди Монро, добирающегося на змагання до США зі свого рідного містечка Інверкаргілл (Нова Зеландія), і безпосередньо події самих перегонів. Старим мотогонщику доводиться вирішувати безліч проблем: грошових, технічних, організаційних, — у нього погано зі здоров'ям, і ніхто особливо не вірить, що Берт зможе хоча б утримати на швидкості свій мотоцикл. Але сила його характеру непохитна, та перемога залишається за ним.

Нагадаємо, доглядач зоопарку станцював у вольєрі з жирафами і став зіркою інтернету.

Як повідомляв Знай.uа, астрологи назвали найсильніші знаки Зодіаку.

Також Знай.uа писав, що дієтологи назвали продукти, не вгамовують голод.