Дуже милі новини прийшли з штату Міннесота. Жителька Міннесоти Мікаела опублікувала у своєму Instagram відео, як лисичка по кличці Диксидо вкрала у неї смартфон з включеною камерою, після чого влаштувала тривалий забіг. Мікаель довелося неабияк постаратися, щоб наздогнати руду злодійку. Однак у підсумку Диксидо все-таки вирішила здатися, і повернула гаджет дівчині.
Мікаела розповіла, що цей забавний випадок стався, коли вона вирішила позайматися йогою в саду свого притулку для лисиць.

Лисичка вкрала смартфон

Хитра Лисичка вибрала момент, і втекла разом зі смартфоном. Відео швидко стало вірусним, і вже набрало понад 1 мільйон переглядів.


Мікаела володіє притулком для лисиць, які з якихось причин не можуть вижити в дикій природі. До неї потрапляють покалічені або сильно постраждали тварини, а також лисенята, які залишилися без мами. Таких випадків дуже багато – капкани, браконьєри, інші хижаки… Лис з різними проблемами привозять Мікаеля фактично з усього півночі США.
Після лікування і реабілітації, більшість лис повертають в дику природу. Але є й такі, які йти не хочуть. Диксидо – одна з них. Вона вирішила залишитися в притулку, разом з нею живуть ще вісім інших лисичок. Мікаела розповідає про їх життя в своєму Instagram.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, під Києвом, в селі Чайки з даху новобудови знімали лисицю.

Як повідомляв портал Знай.ua , у харківському супермаркеті "скупилася" мавпа: екзотичний шопінг показали забавним відео.

Також портал Знай.uа писав, що таргани в минулому, в АТБ підготували новий "сюрприз" покупцям: "Вся таблиця Менделєєва!".