Дідусь з України став зіркою інтернету, завдяки "молодій" фотографії, зробленій десятиліття назад, ще в радянські часи.

У популярній соцмережі Twitter є сторінка під назвою sovietvisuals, яка присвячена радянській естетиці. Один з постів цього профілю нещодавно викликав бурхливі обговорення користувачів.

Користувачка Дарина Баринова опублікувала на сторінці sovietvisuals фото надзвичайно вродливого юнака. Незважаючи на те, що знімок був зроблений приблизно в середині XX століття, зовнішність хлопця може вважатися еталоном краси і в наші дні.

Дарина Баринова повідомила, що на чорно-білому фото зображено її дідуся за часів УРСР.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Знімок набрав 120 тисяч лайків всього за кілька днів, а 13 тисяч користувачів поділилися ним у себе на сторінці в профілі. Під фотографією також набралося кілька сотень захоплених коментарів.

Раніше жоден з постів sovietvisuals не ставав настільки популярним

Користувачів настільки вразила зовнішність молодого чоловіка, що вони вирішили "реставрувати" фото, Один з них відретушував знімок, прибравши з нього подряпини і потертості, а інший зробив фотографію кольоровою.

Тепер, дивлячись на діда Дарини, можна подумати, що це якийсь знаменитий сучасний модель-красень.

фото зі сторінки sovietvisuals в Twitter
фото зі сторінки sovietvisuals в Twitter

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, світу вперше показали заборонені фото СРСР: красномовні епізоди життя у "совку"

Як повідомляв портал Знай.ua, американець показав СРСР часів Сталіна в кольорових знімках: таким бідним "совок" і уявити не могли

Також Знай.ua писав, як українці потрапили у пекло на землі, протистоявши режиму СРСР.