Компанія Apple оголосила про надання безкоштовного доступу до певного переліку своїх продуктів. Йдеться про продукти, випущені на платформі Apple TV+.

У зв'язку з карантином велика кількість стрімінгових платформ та виробників контенту надають доступ до всіх або кількох своїх продуктів безоплатно. Тому рішення зробити перегляд деяких шоу Apple TV+ - очікуване. Список продуктів, які можна переглянути просто так:

"Будинок з прислугою", реж. М. Найт Ш'ямалан, знаний майстер горору та фільмів, які примушують боятися. Новий проєкт режисера, “Будинок з прислугою” був презентований цього телевізійного сезону. Маючи гарні рейтинги і любов публіки, він вже отримав офіційне продовження на другий сезон.

"Маленька Америка" - антологія коротких серій, кожна з яких розповідає про життя маленької мігрантської спільноти в Америці. Офіційно подовжено на другий сезон.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Снупі в космосі", реж. Роб Бутилье. Мультиплікаційний серіал про пригоди легендарного бігля та його друзів. Цього разу Снупі усвідомлює, що мрією його життя є стати астронавтом, проте біглів у космос не беруть.

"Дікінсон", реж. Алена Сміт. Серіал розповідає про життєвий шлях важливої для всієї світової літератури англійської письменниці Емілі Дікінсон. Для усіх глядачів повним здивуванням стала кількість комедійних моментів у цьому байопіку.

"Заради всього людства", реж. Рональд Д. Мур. Серіал демонструє альтернативну історію на тему "що могло статись, якби глобальні космічні перегони ніколи не закінчилися"» де СРСР зміг першим висадити людину на Місяць.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Apple змусили відмовитися від їх "унікального" роз'єму та перейти на USB, що чекати користувачам iPhone.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Компанія Apple скасувала березневу презентацію iPhone SE 2 (iPhone 9) та інших гаджетів.

Також "Знай.ua" писав, що Карантин поставив хрест на легендарному серіалі, сотні мільйонів фанів у розпачі.