Бажання люблять, коли про них часто не розповідають, а краще щоб взагалі мовчали. Це і є перше, про що не варто говорити взагалі нікому у дні спадного Місяця, радять астрологи.
Тримайте в таємниці всі свої секрети і бажання, які хочете втілити в життя. Оскільки саме в цей період можуть негативно вплинути на ваші плани заздрісники чи люди, з якими ви на даний момент не в найкращих стосунках.

Астрологи також радять бути уважними до деталей, адже, щоб дійти до мети, необхідно все скурпульозно продумувати. Тому легковажність тут лише нашкодить.
В ці дні не варто відмовляти в допомозі, якщо про це вас просять. Причому абсолютно не важливо, чи просить про допомогу близька вам людина, чи хтось незнайомий.
Допоможіть йому, чим лише зможете, головне, щоб карма була прихильною до вас, зазначають астрологи.
Найкраще також старатися не думати про свої заповітні бажання. Хоча б у більшу частину періоду з 14 по 22 квітня просто-напросто забудьте про те, що хотіли б виконати в своєму житті, або найближчим часом.
Такий крок буде діяти, як перезавантаження і очищення думок, які на свіжу голову точно будуть йти "як по маслу".

ілюстативне фото:pxhere
ілюстативне фото:pxhere

А от що стосується того, коли доля виконає всі Ваші бажання, то однозначної відповіді тут немає.

Звичайно ж це станеться після 22 квітня, можливо в день молодика, а можливо і після нього, але найближчим часом, завіряють астрологи.
Моменти виконання своїх бажань Ви помітите відразу. Головне, не робити зайвих, непотрібних рухів, які можуть збити з пантелику Ваші плани і повести їх не в те русло.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, астрологи назвали найсильніші знаки Зодіаку

Як повідомляв портал Знай.ua, астролог назвав дату закінчення пандемії коронавірусу

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також Знай.ua писав, у квітні відбудеться зорепад Ліріди.